سلام به همه دوستان عزیز
من میخوام طرح بازیافت پت آب معدنی رو انجام بدم.
و یک کارگاه با ماشین آلات راه بندازم. لطفا اساتید عزیز راهنماییم کنید این کار چطوره و بازارش چطوره؟
میشه بیشتر توضیح بدید در موردش
(07-15-2015 03:28 PM)peyman.fc نوشته شده توسط: [ -> ]میشه بیشتر توضیح بدید در موردش
کار به این صورته که بطری های نوشابه ، آب معدنی و ... که مصرف شده
جمع آوری میشه و توی کارگاه شسته و بازیافت میشه و در صنایع نساجی استفاده میشه
میشه بیشتر توضیح بدی
نکنه توی پارچه های نایلونی استفاده میشه یا گونی های پلاستیکی ؟
داداش همونی نیست که کارخونش و از چین وارد میکنن؟
قیمت دستگاه ها چنده و چطور میشه تهیه کرد برای فروش با چ قسمتهای باید کار کرد و چ صنایعی؟
من در مورد این کار و راه اندازی اش مشاوره میخوام. حدودا 150 میلیون واسه راه اندازیش پول لازمه و الان تو اصفهان چند تا کارخونه هست که این کار انجام میده. توی کیسه های نایلونی ، موکت و ... استفاده میشه
این کار بر عکس خیلی کارهای دیگه فروشنده کم داره خریدار زیاد شما اول از همه ببینید می تونید مواد اولیه را که همون پت ضایعات باشه جمع کنید اونم با قیمت به رصفه بعد به فکر راه اندازی کارخونه باشید اگر نه کارخونه بازیافت زدن کاری نداره .خیلی اینها که می بینید تو کار ضایعات هستند خودشون آدم دارند که از تو سطح شهر ضایعات براشون جمع می کنند .اصفهانم خود شهرداری در زمینه صایعات خیلی قوی کار میکنه
(07-17-2015 05:02 PM)hamed_ghasemi نوشته شده توسط: [ -> ]من در مورد این کار و راه اندازی اش مشاوره میخوام. حدودا 150 میلیون واسه راه اندازیش پول لازمه و الان تو اصفهان چند تا کارخونه هست که این کار انجام میده. توی کیسه های نایلونی ، موکت و ... استفاده میشه
150 میلیون ؟ !
چقدر میشه کار کرد یعنی این پول رو بزاری توی بانک نزدیک 3 میلیون سود خالص میدن
اونوقت با این وجود چطور میشه کار کرد ؟
به نظرم مقرون به صرفه نیست چون مواد خام از چین وارد میشه کمتر از قیمت بازیافتی
به نظر من هم اول از همه باید بتونید ضایعات رو به صورت گسترده جمع کنید
حتما به این قضیه فکر کنید و ببینید در توانتون هست یا چه جوری میشه مواد اولیه رو تامین کرد؟