سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فروش چای
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من یه مدت کوتاه چای گیلان از طریق فروشگاهای اینترنتی میفروختم، از بوشهر ، شیراز،کرج،تهران، مشتری داشتم اما بخاطر درگیریهایی که با اداره پست داشتم و هزینه تمام شده زیاد و سودم کم میشد کنار گذاشتمش پیشنهادی دارین که من بتونم این کار گسترش بدم و فروش خوبی داشته باشم؟
دوستان نظری ، کمکی مد نظرتون نیست؟ میشه بازار چای تو شهرتون پیدا کنین با هم همکاری کنیم؟
چای ارزون اگه دارید من خریدارم همون چای سنواتی فکر کنم اسمش هست
(07-13-2015 01:45 PM)hamedrud نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من یه مدت کوتاه چای گیلان از طریق فروشگاهای اینترنتی میفروختم، از بوشهر ، شیراز،کرج،تهران، مشتری داشتم اما بخاطر درگیریهایی که با اداره پست داشتم و هزینه تمام شده زیاد و سودم کم میشد کنار گذاشتمش پیشنهادی دارین که من بتونم این کار گسترش بدم و فروش خوبی داشته باشم؟

با سلام
شما اینترنتی فعالیت کن و معرفی و ارتباط داشته باش اما بصورت پست از طریق ترمینال و موارد دیگه که دستی هست ارسال کن
اینطوری هم از دنگ و فنگ خلاص میشی و هم بارتون کیلیویی محاسبه نمیشه و هم اون 10% را می تونید تخفیف بدید که باعث یک مانور خوب جهت جذب مشتری میشه
فقط کافیه اطمینان بازارتون را معرفی و برند کنید

یا حق
لینک مرجع