دوستان زیاد رو ایمیل هم حساب باز نکنید!!
من این جمع اوری ایمیل رو 3 سال پیش انجام میدادم خوب بود ولی الان دیگه همه وارد شدن کاربرا هم مثل سابق نیستن که هیچی حالیشون نباشه سریع جوگیر بشن خرید کنند
کلا تا یه فیلم یا چند خط چیز میبینید جو گیر نشید سرمایتون رو از دست بدید!
من حدود 2 سال پیش کل ایمیل های کاربران یک فروشگاه قدیمی و معتبر ایرانی رو به صورت انحصاری خریداری کردم خیلی خیلی امیدوارم بودم ولی اخرش...
نمیگم بد بودا ولی با چیزی که من فکرش رو میکردم خیلی فاصله داشت
این حساب کتاب های الکی هم برای خودتون راه نندازید اگر فقط یک درصد فعال باشن اگر 50 خرید کنند و....
--
الان این بحث پیش اومد یاد یه بانک ایمیل افتادم باید بگردم پیداش کنم نزدیک 50-60 تا ایمیل این بچه پولدار ها بود که از فروشگاه ها جمع کرده بودم
3-4 تاشون بودن یعنی روزی 2 تا ساعت از اینترنت خرید نمیکردن روزشون شب نمیشد!!
سعی کنید بدون گذاشتن سرمایه شروع کنید
تجربه کسب کنید که بعدا پشیمون نشید
نکنه:
دیدم یکی از دوستان از بهترین زمان و روز ارسال ایمیل گفتن
تجربه من میگه بهترین زمان شنبه یکشنبه ها است
ساعت ارسال 100 درصد صبح ها
تعطیلات اصلا ایمیل ارسال نکنید
بهترین موقع سال نزدیک عید نوروز و مناسبت ها
هر فصلی هم تفاوت داره چی رو بخوای تبلیغ کنی
-
تجربه 90 هزار فروش محصول مختلف اینترنتی من است این امار
(07-24-2015 02:53 AM)rezax01 نوشته شده توسط: [ -> ]نکنه:
دیدم یکی از دوستان از بهترین زمان و روز ارسال ایمیل گفتن
تجربه من میگه بهترین زمان شنبه یکشنبه ها است
ساعت ارسال 100 درصد صبح ها
تعطیلات اصلا ایمیل ارسال نکنید
بهترین موقع سال نزدیک عید نوروز و مناسبت ها
هر فصلی هم تفاوت داره چی رو بخوای تبلیغ کنی
-
تجربه 90 هزار فروش محصول مختلف اینترنتی من است این امار
ممنون که تجربتو به ما هم میگی . از زمان ایمیل هم که گفتی دستت درد نکنه.
من خودم ایده ای که تو ذهنم هست زیاد خیال پردازانه و بلند نظری نیست. یک چیزیه که دیدم رقابت توش کمتره و همچنین رقبا به شدت ضعیف دارن عمل می کنن به خصوص توی اینترنت. یک کاریه که همش اینترنتی نیست. یک شغله و یک سری محصولات که شامل محصولات آموزشی هم هست ولی خوشبختانه رقبا تو حوزه اینترنت ضعیف هستن که من می خوام از این ضعف جدی استفاده کنم و نداشتن سرمایه مالی زیاد رو با بازاریابی اینترنتی جبران کنم.
حالا شما واقعا 90 هزار محصول فروختی؟ خیلی زیاده. در طی چند ماه یا سال؟ چه محصولاتی بودن؟ بعد ادامه دارید می دین یا ول کردین سر کار دیگه ای هستی؟ یه توضیح میدی اگر امکانش هست؟
سلام
جالبه اگر بدونید بانک ایمیل رو اگر خودتون به روش صحیح جمع آوری کنید جواب میده، کاریه که خودم دارم انجام میدم، اما کاری که شما کردین خریداری بانک ایمیل بوده که قدیما جواب میداده و الان اصلا جواب نمیده.
روش بازاریابی ایمیلی خیلی فرق کرده و حتی ساعت های ارسال هم فرق کرده، مثلا اگر مشترکین شما که با نظر خودشون عضو سایت شما شدن ایمیل ها رو دریافت کنن عکس العمل بهتری دارن، در ضمن در نظر بگیرین که سایت شما مخاطبینش خانم های بالای 25 سال، متاهل و کارمند هستن، فکر میکنید اگر صبح ها اقدام به ارسال ایمیل کنید جواب میگیرید ؟
حتما جواب منفی هست، به همین دلیل هست که میگم بازاریابی ایمیلی کلی فرق کرده و یک سری نکات ریزی داره که حتما باید باهاش آشنا بشی، من همین چند وقت پیش با استفاده از یک بانک ایمیل که خودم به شکل صحیح جمع کردم و این بانک ایمیل در حال حاضر تقریبا بالای 5000 عضو داره برای فروش یک محصول 35000 هزار تومنی شروع کردم به ارسال چند ایمیل تبلیغاتی و در کنارش از یک سری ترفند هم استفاده کردم، نتیجه غیر قابل باور بود.
در عرض 15 روز تقریبا 800 بسته پستی ارسال کردم، شاید تعجب کنید اما چون این افراد رو به شکل صحیح جذب کردم و از ارسال اسپم هم همیشه خودداری کردم، این افراد تبدیل به مشتریان وفادار من شدن، همیشه ایمیل های آموزشی براشون ارسال می کنم، الان هم جواب آموزشهایی رو که دیدم و تجربیاتم رو گرفتم.
محصولات رو توی 1 سال فروختم تقریبا 75 درصدش ساعت بود بقیش محصوصلات با تنوع زیاد
دوست عزیز من که گفتم صبح ها بهترین زمان است بصورت میانگین گفتم
تو ایران مطمئن هستم همین الانش هم صبح بهتر جواب میده با اختلاف
4-5 هزار ایمیل که از سایت خاص جمع شده و گلچین شده اصلا شاید 12 شب نتیجه بهتری داشته باشه!!
منظور من این بود که یک بانک ایمیل 200-300 هزار تایی اون زمان بهتره
-
فعلا تو اینترنت فعالیت ندارم فقط 4-5 ماه پیش یکجا سرمایه گذاری کردم در حال طراحی سایت هستند تا 7-8 ماه دیگه اماده میشه
بله ایمیل مارکتینگ تکنیک هاش با گذشته فرق کرده دیگه خرید بانک ایمیل جواب نمیده بلکه باید خودمون بانک ایمیل ایجاد کنیم.
مسلما اگر خود مدیر وب از ایمیل مارکتینگ جواب خوبی نمی گرفت نمیومد با این قاطعیت تو ویدئوهاش بگه که ایمیل مارکتینگ معجزه می کنه و یک محصول اختصاصی برای اون درست کنه.
همچنین عرفانی زاده که تبلیغات پرهزینه ای چندجا راه انداخته، من تو خود سایت مدیر وب خوندم که گویا سیستم سایتش تماما توسط همین مدیر وب پیاده شده.
البته کنارش سئو هم خیلی مهمه. الان مدیر وب-فکر آبی-آترین وب اینا سئو هستن و به این صورت بازدید زیاد می گیرن. حتما لازم نیست مثل عرفانی زاده تبلیغ سنگین انجام شه.
(07-24-2015 01:13 PM)webshayan نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
جالبه اگر بدونید بانک ایمیل رو اگر خودتون به روش صحیح جمع آوری کنید جواب میده، کاریه که خودم دارم انجام میدم، اما کاری که شما کردین خریداری بانک ایمیل بوده که قدیما جواب میداده و الان اصلا جواب نمیده.
روش بازاریابی ایمیلی خیلی فرق کرده و حتی ساعت های ارسال هم فرق کرده، مثلا اگر مشترکین شما که با نظر خودشون عضو سایت شما شدن ایمیل ها رو دریافت کنن عکس العمل بهتری دارن، در ضمن در نظر بگیرین که سایت شما مخاطبینش خانم های بالای 25 سال، متاهل و کارمند هستن، فکر میکنید اگر صبح ها اقدام به ارسال ایمیل کنید جواب میگیرید ؟
حتما جواب منفی هست، به همین دلیل هست که میگم بازاریابی ایمیلی کلی فرق کرده و یک سری نکات ریزی داره که حتما باید باهاش آشنا بشی، من همین چند وقت پیش با استفاده از یک بانک ایمیل که خودم به شکل صحیح جمع کردم و این بانک ایمیل در حال حاضر تقریبا بالای 5000 عضو داره برای فروش یک محصول 35000 هزار تومنی شروع کردم به ارسال چند ایمیل تبلیغاتی و در کنارش از یک سری ترفند هم استفاده کردم، نتیجه غیر قابل باور بود.
در عرض 15 روز تقریبا 800 بسته پستی ارسال کردم، شاید تعجب کنید اما چون این افراد رو به شکل صحیح جذب کردم و از ارسال اسپم هم همیشه خودداری کردم، این افراد تبدیل به مشتریان وفادار من شدن، همیشه ایمیل های آموزشی براشون ارسال می کنم، الان هم جواب آموزشهایی رو که دیدم و تجربیاتم رو گرفتم.
در صورت امکان میشه محصولتون رو معرفی کنید یا سایتتو. البته اگر اشکالی ایجاد نمی کنه برات.
(07-25-2015 01:40 AM)reza.rs نوشته شده توسط: [ -> ]بله ایمیل مارکتینگ تکنیک هاش با گذشته فرق کرده دیگه خرید بانک ایمیل جواب نمیده بلکه باید خودمون بانک ایمیل ایجاد کنیم.
مسلما اگر خود مدیر وب از ایمیل مارکتینگ جواب خوبی نمی گرفت نمیومد با این قاطعیت تو ویدئوهاش بگه که ایمیل مارکتینگ معجزه می کنه و یک محصول اختصاصی برای اون درست کنه.
همچنین عرفانی زاده که تبلیغات پرهزینه ای چندجا راه انداخته، من تو خود سایت مدیر وب خوندم که گویا سیستم سایتش تماما توسط همین مدیر وب پیاده شده.
البته کنارش سئو هم خیلی مهمه. الان مدیر وب-فکر آبی-آترین وب اینا سئو هستن و به این صورت بازدید زیاد می گیرن. حتما لازم نیست مثل عرفانی زاده تبلیغ سنگین انجام شه.
تنها راه حل اصولی در این زمینه داشتن یک وبسایت با سئوی حرفه ای هستش و برای این مهم یکسال پیش من یه مجموعه آموزشی 250 ساعته انگلیسی دیدم و همین باعث شد تا بتونم کاری کنم که مشتری هام ظرف یک ماه بیان صفحه اول یا دوم گوگل و در شبکه های اجتماعی به صورت اتوماتیک نوشته هاشون پخش بشه.ایمیل مارکتینگ و یا تبلیغات توی وایبر و... فقط راه حل های کاذب هستند. اونی که برای دانلود محصول رایگان بیاد کنتر حاضر میشه پول خرج کنه. همیاور وردپرس مثل بچه آدم میگه ایمیلت رو بده تا فیلم آموزشی رو بدم وگرنه فایل آموزشی و افزونه هاش هیچگونه ثبت نام یا آدرس ایمیلی نمیخواهد چون میدونه حرفه ای ها نیازی به فیلم آموزشی ندارن و شاید هیچوقت هیچی ازش نخرن اما کاربر معمولی در کار کردن با افزونه و سایت همیشه لنگ میزنه پس نیاز به محصولات آموزشی هم داره...
کسی که از قدرت ایمیل مارکتینگ خبر نداره میتونه هر جوری که دوست داره برداشت خودش رو یگه، درسته سئو مهمه اما باید بهتون بگم شاید ایمیل مارکتینگ از سئو هم بهتر هست، الگوریتم گوگل همیشه در حال تغییر هست ممکنه سال دیگه رقیب های خیلی جدی تری برای کسب و کار شما پیدا بشن، یک جابجایی کوچیک در نتایج جستجو گوگل میتونه به ضرر شما تمام بشه
همون طوری که دو الی سه سال پیش گوگل به صورت اشتباه رتبه خیلی از سایت ها رو از بین برد و مشکلات زیادی برای این افراد پیش اومد، اما کسایی که ایمیل کاربراشون رو جمع کرده بودن براشون هیچ مشکلی پیش نیومد و به راحتی با مشتریان خودشون ارتباط برقرار کردن و همچنین فروششون از بین نرفت، سئو بر خلاف تصور غلطی که همه ما داریم چنان ابزار مورد اعتمادی نیست اما نباید از قدرتش غافل شد.
به قول استاد بشاش میگه هیچ وقت به سئو اعتماد نکنید و فقط به اندازه کافی روش برنامه ریزی کنید، شما باید از ابزارهای دیگر غافل نشوید که هر زمان استراتژی شما مشکلی براش ایجاد شد یک استراتژی دیگری برای ادامه کار داشته باشد.
راستی دوست عزیز من در حال حاضر یک مجموعه فیلم آموزش جوجیتسو میفروشم که نزدیک به 8 تا دی وی دی هستش، به محض اینکه هم فروشم رو میکنم برای مدت زیادی دیگه برای فروش قرارش نمیدم تا برای همه تکراری نمیشه، این هم یکی از قلق های بازاریابی هست، قرار نیست همه چیز همیشه در دسترس باشه
(07-25-2015 03:37 AM)webshayan نوشته شده توسط: [ -> ]کسی که از قدرت ایمیل مارکتینگ خبر نداره میتونه هر جوری که دوست داره برداشت خودش رو یگه، درسته سئو مهمه اما باید بهتون بگم شاید ایمیل مارکتینگ از سئو هم بهتر هست
گزینه لغو دریافت ایمیل رو اکثر سرویس دهنده های ایمیل توی متن ایمیل میذارن و اگر دوست نداشته باشیم میتونیم استفاده کنیم اما من در مورد همیار وردپرس هیچوقت استفاده نمیکنم چون با رضایت توی لیست خبرنامه عضو شدم اما دیجی کالا ازم نپرسید میخوای توی خبرنامه باشی یا نه و از ایمیلم که برای اطلاع از موجود شدن گوشی بهش داده بودم برای این کار استفاده کرد و اولین خبرنامه ای رو که فرستاد در مورد فروش کفش توی مجموعه اش بود و بدون یک لحظه درنگ جوابی دندون شکن بهش دادم و در لیست اسپم قرار دادم.حالا فکر کنید فقط بیست درصد دریافت کننده یه همچین بلایی رو سر دیجی کالا بیارن!!!!!!!! به نظر شما اونوقت جایگاه دیجی در سرچ گوگل کجاست؟مخصوصا دیجی کالا که اشتباه بزرگی کرده و داره از دامنه خودش برای ارسال ایمیل استفاده میکنه و خطر اسپم شناخته شدنش از سوی گوگل خیلی زیاد هستش.
من که بعد از این کار دیجی فقط به این نتیجه رسیدم که دیجی نافذ حریم شخصی کاربرانش هستش و به ته خط رسیده که بدون اجازه هر کاری میکنه
من الان بانک ایمیل کاربران بلاگفا برای نه ماه پیش و سایت دیوار بر اساس دسته بندی برای سه ماه پیش رو جمع کردم و چندین بار در آی میل و میلرچمپ براشون ایمیل فرستادم اما نتیجه ای جز بسته شدن حساب کاربریم به دلیل لغو عضویت بالای کاربران نداشت
در وبسایت وسپار به آدرس
http://vespar.ir هم از ترفند دانلود به ازای عضویت در خبرنامه استفاده کردم امابانک ایمیلیش مفت ارزش نداشت و نتونستم دو سال پیش مجموعه نابی مثل شبیه سازی انواع موتور در نرم افزار متلب و یا حتی پک های برنامه نویسی رو بفروشم این کار رو وقتی کردم که افزونه ای برای این امر نبود و خودم مجبور شدم برای وردپرس بنویسمش.
نمیدونم چند نفر با سایت استاد موزیک کار کردید؟ مدتی پیش فردی بهم سفارش سئو وبسایت داد که میگفت در مدیریت سایت استاد موزیک فعال هستش. ایشون میگفت نود درصد خرید از طریق کد تخفیف درون ایمیل ها مربوط به افرادی هستش که با کمال میل در خبرنامه عضو شدن و تنها ده درصد از فروششون از طریق لینک درون ایمیل مربوط به افرادی هستش که در آموزش رایگان شرکت کرده اند