سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه انداری شرکت برق بهتره یا کار فروش؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان سلام
بنده مهندسی برق قدرت هستم و قصد دارم یه شرکت تو زمینه انتقال و توزیع یا همون پیمانکاری اداره برق و.. رو راه بندازم
البته یه ایده دیگه دارم و اونم راه اندازی فروشگاه الکتروموتور و پمپ و تابلو برق و.. هست.ینی کلا فروش ادوات برق صنعتی
از دوستان کسی میدونه از بین دو تا کاره بالا کدوم بهتر و سود اور تره
سرمایه ام هم حدود 300-400 هست و استان گلستان زنذگی میکنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
(07-09-2015 03:12 PM)lp700-4 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام
بنده مهندسی برق قدرت هستم و قصد دارم یه شرکت تو زمینه انتقال و توزیع یا همون پیمانکاری اداره برق و.. رو راه بندازم
البته یه ایده دیگه دارم و اونم راه اندازی فروشگاه الکتروموتور و پمپ و تابلو برق و.. هست.ینی کلا فروش ادوات برق صنعتی

بیمان کاری اداره برق خیلی کار خوبیه خیلی از اشناهای ما همین کارو کردن از بیمانکاری اتفاقات شهرهای کوچیک شروع کردن الان ماشالا حسابی کار و بارشون گرفته بنظر برو تو کار بیمانکاری
(07-09-2015 05:03 PM)peyman.fc نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-09-2015 03:12 PM)lp700-4 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سلام

بیمان کاری اداره برق خیلی کار خوبیه خیلی از اشناهای ما همین کارو کردن از بیمانکاری اتفاقات شهرهای کوچیک شروع کردن الان ماشالا حسابی کار و بارشون گرفته بنظر برو تو کار بیمانکاری

ممنون دوست عزیز
اگه در توانتون باشه یه میانگین از وضعیت درامدشون رو بهم بگید واقعا ممنون میشم
در کل تشکر بابت راهنماییتون
میانگین بسته به اون منطقه ایی که کار می کنید
درامدش بستگی به منطقه اییکه کار می کنید داره
(07-09-2015 11:01 PM)peyman.fc نوشته شده توسط: [ -> ]درامدش بستگی به منطقه اییکه کار می کنید داره

استان گلستان هستم
یک میانگین درامد بهم بگید ممنون میشم
فقط یک حدود درامد نه دقیق
اوایل کا ر باید اتفاقات منطق دور رو بردارید زیاد سودی نداره مثلا ماهانه یک الی دو تومن اما به مرور که کار تعویض کابل و اتفاقات شهرهای بزرگ رو بردارید درامدتون به ماهی چهار میلیون و بیشتر هم میرسه
(07-17-2015 10:43 AM)peyman.fc نوشته شده توسط: [ -> ]اوایل کا ر باید اتفاقات منطق دور رو بردارید زیاد سودی نداره مثلا ماهانه یک الی دو تومن اما به مرور که کار تعویض کابل و اتفاقات شهرهای بزرگ رو بردارید درامدتون به ماهی چهار میلیون و بیشتر هم میرسه

سپاس دوست عزیز بابت راهنمایی
لینک مرجع