07-06-2015, 01:49 PM
سلام خدمت دوستان عزیز انجمن من دو سه ماهی هست که عضو انجمن شدم تا الان بیشتر خواننده بودم تا نویسنده چیزای خوبی هم یاد گرفتم از همه اساتید...
من الان نزدیک 5 ماهه که خدمتم تموم شده دیگه از گشتن دنبال کار بعد خدمت همه اونایی که خدمت رفتن با خبرن
خیلی جاها رفتم و آزمونای استخدامی شرکت کردم(من مهندسی الکترونیک دارم) اما خب نشد نزدیک دوماه تو یه شرکت خصوصی نصب شبکه و دوربین مدار بسته هم کار کردم اما آخرش سر بحث با رئیس شرکت اومدم بیرون...الان باز نزدیک یک ماهه دنبال کارم اما هیچی نیست که بهش علاقه داشته باشم 
خب بریم سر اصل مطلب:
از اونجایی که از عاشق استارت آپم دلم میخواد یه کار شروع کنم با 6 میلیون سرمایه میخوام یه کافی نت بزنم(ساکن شهر کرمانم) حالا میخوام از کسایی که تو این کار تجربه دارن کمک بگیرم لطفا راهنماییم کنین که:
1-با این سرمایه میشه اصلا این کارو شروع کرد(6 میلیون)
2-چه دستگاه هایی رو باید اول کار داشته بشم چون تجربه ای به اون صورت ندارم(اما علاقه دارم
)
3- دستگاهها از چه مارکی باشن و با این سرمایه من کدومش به صرفه تره
اگه توصیه ای پیشنهادی هم هست ممنون میشم باهام به اشتراک بذارین
با تشکر
من الان نزدیک 5 ماهه که خدمتم تموم شده دیگه از گشتن دنبال کار بعد خدمت همه اونایی که خدمت رفتن با خبرن

خب بریم سر اصل مطلب:
از اونجایی که از عاشق استارت آپم دلم میخواد یه کار شروع کنم با 6 میلیون سرمایه میخوام یه کافی نت بزنم(ساکن شهر کرمانم) حالا میخوام از کسایی که تو این کار تجربه دارن کمک بگیرم لطفا راهنماییم کنین که:
1-با این سرمایه میشه اصلا این کارو شروع کرد(6 میلیون)
2-چه دستگاه هایی رو باید اول کار داشته بشم چون تجربه ای به اون صورت ندارم(اما علاقه دارم

3- دستگاهها از چه مارکی باشن و با این سرمایه من کدومش به صرفه تره
اگه توصیه ای پیشنهادی هم هست ممنون میشم باهام به اشتراک بذارین
با تشکر