سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازي سايت فروش فايلهاي گرافيكي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
راه اندازي سايتي جديدوجذاب درزمينه فروش خريدفايلهاي گرافيكي
سلام دوستان ميلياردرمن.اميدوارم خوب خوب خوب باشيد.

بنده قصددارم باكمك تعدادي ازدوستان عزيزم دراين انجمن يك سايت در زمينه فروش فايلهاي گرافيكي راه اندازي كنيم و ميخواهيم دراين سايت فايلهاي psd آماده جهت چاپ (شامل پوستريابنرباموضوع مناسبتهاي ملي،ديني ومذهبي،دفاع مقدس وانقلاب اسلامي و..) فايلهاي psd كارت ويزيت،فاكتور،سربرگ،نامه ،آرم ولوگوشركتها وسازمانها، عكسهاي باكيفت بالاايراني وخارجي (شاتراستوك shutterstock)، طرحهاوبافت هاي اسليمي ،وكتور وصدها فايل موردنياز طراحان گرافيك،روابط عمومي ها ،شركتها وكانونهاي تبليغاتي وعكاسي ها رابراي فروش قراردهيم.البته يك بخش بسيارخوب وجذاب رانيزبراي دانلودرايگان درنظرگرفتيم كه مطمئنم استقبال بسيارخوبي ازاين بخش سايت خواهدشد.
خوب دوستان ،مابراي موفقيت دراين زمينه به كمك تك تك شماسروران نازنين نيازداريم چه دراين زمينه تخصص داشته باشيدچه نداشته باشيد.لطفادراين دركنارماباشيدتابهم خالق يك موفقيت بزرگ باشيم.
ازهمين جاهم ازكليه اعضاي كه درزمينه طراحي گرافيك دستي برآتش دارن دعوت به همكاري مي كنيم ودست آنها روبه گرمي مي فشاريم وآماده ايم كه اگه درزمينه هاي كه اعلام كرديم فايلهاي براي فروش داشته باشندآنهاروخريداري كنيم ودرمحصول نهايي نام آنهارو بعنوان خالق اثرذكركنيم.وهمچنين بسيارمشتاق هستيم تاازتجربيات ونظرات كارشناسانه آنهادرجهت بهبودو ارتقا كيفيت محصولات وخدمات سايت نهايت استفاده رابكنيم.
سایت فروش فایل زیاده.البته تخصصی در فروش فایل psd سراغ ندارم.اگر خواسته باشید من میتونم یک سایت همکاری در فروش فایل psd بزنم تا کاربران دیگر هم بتوانند محصولات خودشون رو بفروشند.
البته با ووکامرس هم میتونم یک سایت حرفه ای فروشگاهی بزنم

در مورد فایل psd هم باید بگم به یه منبع غنی فروش فایل چینی دسترسی دارم که فایل های فوق العاده ای رو طراحی میکنن. مدتی چندتاش رو برای فروش توی سایتهای فروش فایل گذاشتم اما هیچ استقبالی نشد
من هم حدود 2.5 ترابایت محصولات گرافیک دارم که از اکثر برندهای معروف توشون هست!

نیاز دیدید در خدمتم Smile
ضمنا اسکریپت فروش فایلی که شبیه به سایت تم فارست هست و نمونه های زیادی ازش توی نت موجوده بهترین گزینه برای پروژه های اینچنینیه!
سلام ايرج جان
10_004
براي بخش طراحي سايت وهمچنين نحوه مديريت واداره سايت وخدماتي كه قراره ارائه بده مشورتهاي بسيارخوب وپرباري بابسيارازكارشناسان خبره انجام شده وبه ماقول داده اندكه درادامه كار كنارمان باشدومارابا راهنمايي ارزشمندخود موردحمايت قراردهند.
نكته اي كه بايدبه اون اشاره كنم اينست كه مابه هيچ وجه دركوتاه مدت به دنبال سود نيستيم وسودخودمان رودرافق بلندمدت وباگسترش فعاليت سايت وتكميل چرخه خدمات ومحصولات قابل عرضه مي بينيم.
همچنين جذابيتهاي زيادي دراين سايت وجودخواهدداشت وماخودرابراي يك رقابت سالم وسازنده آماده كرده ايم.[font=Tahoma][/font]
بسیار عالی ست
حرکت بسیار پر سودیست و می تواند برای شما یک سیستم پولساز شود
فقط مهم تبلیغات شماست که باید شبانه روزی توی همه فروم ها و کلوپ ها و ... تبلیغ کنید
چشم داشتی به فروش تک فایل نداشته باشید و بر این اساس برنامه ریزی نکنید.
توضیح بیشتر خواستید توی ‍پی وی درخدمتم. شاتر استاک تمونه داخلی داره ولی چندان ازشون استقبال نشده
انشاءاله تامهرماه سايت راراه اندازي خواهيم كرد.اگرتاالان اقدام نكرديم بخاطراينه كه ميخوايم سايت به لحاظ محتوايي غني باشه وهمانطوركه معاون محترم انجمن فرمودنديك سيتم پولسازاست به شرطي كه بامطالعه وحساب شده وبراساس نيازسنجي مشتريان گام برداريدوحرفي نو وتازه براي گفتن داشته باشيد.
حتما بازار رقبا رو کامل و دقیق بررسی کنید!
من چندین سایت فارسی در این زمینه دیدم که واقعا قدرتمند هستند و بیش از چند ده هزار بازدید یکتای روزانه دارند و میشه گفت رقابت رو واستون خیلی سخت میکنه!
این پروزه به کجا رسید؟
میشه آدرس چندی از این نمونه وبسایتهایی که در زمینه فروش فایل psd فعال هستند را اعلام بفرمایید
لینک مرجع