سلام ، من قصد دارم کار پخش عمده فراورده های پروتیینی(سوسیس،کالباس،همبر...) رو شروع کنم ، از دوستان کسی هست بتونه راهنمایی کنه در هر موردی که از این صنف اطلاع دراه . تشکر

راجب فرآورده های لبنی محلی (شیر ماست پنیر) تحقیق کن سود بهتری نسبت به سوسیس کالباس داره
موفق باشی
(06-27-2015 11:09 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ]راجب فرآورده های لبنی محلی (شیر ماست پنیر) تحقیق کن سود بهتری نسبت به سوسیس کالباس داره
موفق باشی
ممنون از نظرتون ولی محصولات لبنی خیلی دردسر داره ، تازه هیچ آشنایی با خرید و فروش این محصولات رو ندارم .

(06-27-2015 11:13 AM)ms7ir نوشته شده توسط: [ -> ] (06-27-2015 11:09 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط: [ -> ]راجب فرآورده های لبنی محلی (شیر ماست پنیر) تحقیق کن سود بهتری نسبت به سوسیس کالباس داره
موفق باشی
ممنون از نظرتون ولی محصولات لبنی خیلی دردسر داره ، تازه هیچ آشنایی با خرید و فروش این محصولات رو ندارم .
جالبه بدونی خیلی از دامداری ها به خاطر ارزون بودن محصولات دامی مثل شیر در حال ورشکست هستن و مثلا شیر گاو رو چکی هم میفروشن اگه همینو بیای یه مغازه بزنی شیر رو با 30% سود نقدی بفروشی بعد ماست بندی یاد بگیری درکنارش تخم مرغ محلی بفروشی و.... سود خوبی نصیبت میشه