سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع ایده و نیاز به راهنمایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
دوست عزیز شماره تلفنت و برام بفرست میتونیم با هم همکاری خوبی داشته باشیم!
دوست عزیز من در شهر خودمون 2 دفتر فروش دارم و کار میکنیم
ببین چه کالاهایی رو میتونی تهیه کنی برای شروع من خریدارم
کالاهایی با قیمت پایین و پر سود رو تو اولویت بزار
حتما بهم پیام بده
با تشکر
سلام منم اماده همكاري هستم تو زنجان
ليست اقلامي رو كه به نظرت حاشيه سود مطمئن و خوبي داره براي منم بفرست
(06-23-2015 03:09 PM)ehsansweet نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام به همه عزیزان و اعضای محترم سایت . اول از همه یه تشکر از مدیران سایت که سایتی به این خوبی تو این وضع اقتصادی خراب مملکت به وجود آورده و مدیریت میکنند بکنم .

من در شهر بندر گناوه هستم که میشه گفت ارزان ترین جنس های چینی و خارجی رو نسبت به کل شهرهای ایران وارد میکند ولی متاسفانه برای اینکه بتوان به این حرفه روی آورد سرمایه هنگفتی میخواهد . ( فقط عمده فروش ها سود میبرند حداقل سرمایه هم بالای دویست میلیون هست )

بنده یک سایت طراحی کرده ام و اقدام به فروش محصولاتی مثل لوازم آشپزخانه ، صوتی تصویری ، لپ تاپ و ... به صورت واسطه کرده ام ( هنوز محصولات را قرار نداده ام ) یعنی بعد از ثبت سفارش توسط مشتری جنس را از عمده فروش ها تهیه کرده و برای مشتری ارسال می نمایم . به نظر خودم به علت روابطی که با عمده فروش های شهر دارم ( زیر قیمت عمده جنس را میتوانم تهیه کنم ) آینده خوبی خواهد داشت . دو تا سوال داشتم و نظر دوستان باتجربه تر را میخواستم در این زمینه بدانم .

اول اینکه آیا این ایده خوبه با توجه به موقعیت شهر بنده ؟ ایده بهتری دارید ؟

دوم اینکه من میتوانم هر جنسی را از چین یا دوبی تهیه کرده و بدون گمرکی تضمینی وارد کنم آیا جنسی هست که با سرمایه کم بشه وارد کرد و بازار خوبی داشته باشد ؟ کرایه حمل از دوبی تا اینجا ناچیزه . پیشنهادی در این زمینه هم دارید بفرمایید خوشحال می شوم .
دوست عزیز با درود
توی فروش اینترنتی کالاهایی که گفتی میتونم کمکتون کنم
درصورت تمایل پیام بدید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع