06-27-2015, 08:11 PM
با سلام...من خواهرم مهندس معماریه و کارش طراحیه...به نظرم اول باید طراحیرو آموزش ببینید و روشها و اصطلاحات طراحیرو بشناسید
و بعد مدتیرو تجربه کنید تا بتونید کار اجرایی کنید.
و بعد مدتیرو تجربه کنید تا بتونید کار اجرایی کنید.
(06-27-2015 02:17 PM)online نوشته شده توسط: [ -> ](06-26-2015 04:14 PM)alireza.tle92 نوشته شده توسط: [ -> ]راه اول: همکاری با کلینیک های ساختمانی و گرو های طراحی دکوراسیون،که فقط سفارش کار میگیرید و نیاز به بازاریابی نداری.(06-24-2015 05:50 PM)online نوشته شده توسط: [ -> ]ببینید, الان معمولا کسایی که دکوراسیون احرا میکنن خودشون طراحند یا اشنا دارن برای طراحی, پس شما کهوهدفت فقط طراحیه میتونی چند تا نمونه کار خوب اماده کنی و با دفاتر طراحی دکور, یا کلینیک های ساختمانی وارد همکاری بشید.
من فقط هدفم طراحی نیست بلکه گفتم طراحی را خودم انجام بدم بعد برای اجرا با نقاش و نجار و غیره به صورت کتنراتی کار کنم
ولی برای بازیابی چیکار باید بکنم؟؟
اصلا امکان فعالیت در این زمینه وجود داره؟؟؟
راه دوم: همکاری با عده ای نجار،نقاش،کناف کار،نصاب کاغذ دیواری، و...
به این صورت که بگردی دنبال اهل فنش،باهاشون صحبت کنید و بگید من اگه سفارش بگیرم شما حاضر به اجراش هستید؟ یا اگه کسی واسه کار به شما سفارش داد،طراحیشو به من بدید و... .
شما اول یاد بگیرید،دوم یاد بگیرید، سوم یاد بگیرید، و در نهایت با چند تا کار قوی از خودتون برید جلو. بازاریابی و تبلیغ هم میتونه به صورت پخش تراکت باشه. چاپ در روزنامه و...
(06-29-2015 02:58 PM)farshad.sharafi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز . من لیسانس معماری دارم و چندین ساله طراحی داخلی میکنم . اولا شما باید اطلاعاتتون رو زیاد کنید . کتابای زیادی هسته . دوم یاد گیری نرم افزارهای Autocad - 3dmax یا ارشیکد . و بعد از اون تجربه کاری . که به مرور بدست میاد . ولی یکی از قسمتای مهم کار بازار یابیه .