سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: طراحی دکوراسیون
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام...من خواهرم مهندس معماریه و کارش طراحیه...به نظرم اول باید طراحیرو آموزش ببینید و روشها و اصطلاحات طراحیرو بشناسید
و بعد مدتیرو تجربه کنید تا بتونید کار اجرایی کنید.
(06-27-2015 02:17 PM)online نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-26-2015 04:14 PM)alireza.tle92 نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-24-2015 05:50 PM)online نوشته شده توسط: [ -> ]ببینید, الان معمولا کسایی که دکوراسیون احرا میکنن خودشون طراحند یا اشنا دارن برای طراحی, پس شما کهوهدفت فقط طراحیه میتونی چند تا نمونه کار خوب اماده کنی و با دفاتر طراحی دکور, یا کلینیک های ساختمانی وارد همکاری بشید.

من فقط هدفم طراحی نیست بلکه گفتم طراحی را خودم انجام بدم بعد برای اجرا با نقاش و نجار و غیره به صورت کتنراتی کار کنم
ولی برای بازیابی چیکار باید بکنم؟؟
اصلا امکان فعالیت در این زمینه وجود داره؟؟؟
راه اول: همکاری با کلینیک های ساختمانی و گرو های طراحی دکوراسیون،که فقط سفارش کار میگیرید و نیاز به بازاریابی نداری.
راه دوم: همکاری با عده ای نجار،نقاش،کناف کار،نصاب کاغذ دیواری، و...
به این صورت که بگردی دنبال اهل فنش،باهاشون صحبت کنید و بگید من اگه سفارش بگیرم شما حاضر به اجراش هستید؟ یا اگه کسی واسه کار به شما سفارش داد،طراحیشو به من بدید و... .
شما اول یاد بگیرید،دوم یاد بگیرید، سوم یاد بگیرید، و در نهایت با چند تا کار قوی از خودتون برید جلو. بازاریابی و تبلیغ هم میتونه به صورت پخش تراکت باشه. چاپ در روزنامه و...

ممنون از راهنماییت دوست عزیز
منظورتون از یادگیری، اتوکد هست؟
[/quote]

تمام نرم افزار های طراحی, بیشتر 3dmax
سلام دوست عزیز . من لیسانس معماری دارم و چندین ساله طراحی داخلی میکنم . اولا شما باید اطلاعاتتون رو زیاد کنید . کتابای زیادی هسته . دوم یاد گیری نرم افزارهای Autocad - 3dmax یا ارشیکد . و بعد از اون تجربه کاری . که به مرور بدست میاد . ولی یکی از قسمتای مهم کار بازار یابیه .
(06-29-2015 02:58 PM)farshad.sharafi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز . من لیسانس معماری دارم و چندین ساله طراحی داخلی میکنم . اولا شما باید اطلاعاتتون رو زیاد کنید . کتابای زیادی هسته . دوم یاد گیری نرم افزارهای Autocad - 3dmax یا ارشیکد . و بعد از اون تجربه کاری . که به مرور بدست میاد . ولی یکی از قسمتای مهم کار بازار یابیه .

خب بنده خدا این دوستمونم میگه چطور بازاریابی کنم دیگه ...
همه ما ممکنه کاری رو بلد باشیم که دیگران بهش احتیاج دارن اما این ارتباط چطور باید برقرار بشه ؟

لطفا کسانی که در زمینه بازاریابی اطلاعات دارن یکم راهنمایی کنن
ممنون از همه دوستانی که وقت گذاشتند و پاسخ دادند ولی سوال اصلی من همونیه که tuza گفت یعنی بازاریابی
اصلا چطوری میشه وارد بازار شد؟؟؟
برگ برندمون چی باشه که با بقیه که از ما زودتد اومدند بتونین رقابت کنیم؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع