دوستان نظرتون راجب به راه اندازی موبایل فروشی توی شهرستان چیه قیمت ها کمتر از همه جا و با ضمانت یک ساله خود مغازه و همچنین قرعه کشی ماهانه
(البته من نظرم اینه که از قشم به صورت ق/ا/چ/ا/ق/ی/ گوشی بیاریم اگرکسی میتونه برای اوردن گوشی کمک کنه ممنون میشم)
(06-17-2015 03:55 PM)peyman.fc نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان نظرتون راجب به راه اندازی موبایل فروشی توی شهرستان چیه قیمت ها کمتر از همه جا و با ضمانت یک ساله خود مغازه و همچنین قرعه کشی ماهانه
(البته من نظرم اینه که از قشم به صورت ق/ا/چ/ا/ق/ی/ گوشی بیاریم اگرکسی میتونه برای اوردن گوشی کمک کنه ممنون میشم)
ایده ی خوبیه اگه به نتیجه ی مطلوب رسیدی منم راهنمایی کن
مشکل من پیدا کردن کسی هست که بتونه از قشم گوشی بیاره چون در هر صورت قیمت ارزون تر میشه نسبت به خرید از شیراز و جای دیگه
عزیز کافیه بری جنسو از کیش بخری بدی چترباز بیاره
مشکل همینه برادر اونجا باید از مغازه دار بخری بدی چتر باز بیاره ولی اینجوری تو مستقیم به چتر باز سفارش میدی و از خودش جنس رو در مغازه تحویل میگیری و بهش پول میدی قیمت یه مقدار کمی با قشم تفاوت داره اما ریسک کار میاد پایین
بار کج به منزل نمیرسه دوست عزیز
جنس قاچاق نری سراغش برای خودت خیلی خوبه
تابحال نرخ های پاساژ علاء الدین و بازار موبایل رو گرفتی؟ با جاهای دیگه مقایسه کردی؟
یکباراینکارو بکن
(06-17-2015 07:53 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]بار کج به منزل نمیرسه دوست عزیز
جنس قاچاق نری سراغش برای خودت خیلی خوبه
تابحال نرخ های پاساژ علاء الدین و بازار موبایل رو گرفتی؟ با جاهای دیگه مقایسه کردی؟
یکباراینکارو بکن
آشنا دارید قیمتها رو برا بگیرید؟
برو کاه بخر بفروش ولی دنبال جنس قاچاق نرو
قاچاق که نیست برادر من شما موبایل میارن در مغازت میخری و میفروشی کاری نداری اون طرف از کجا اورده
دوستان اگرمن الان از پاساژها و عمده فروشهای موبایل خرید کنم با توجه به سود نسبی که داره چه پیشنهادی برای فروش بیشتر و رقابت کردن با موبایل فروشی های که سالهاست دارن کا میکنن دارید علاوه بر قرعه کشی و جایزه دادن