(07-21-2015 03:34 PM)tan-graphic نوشته شده توسط: [ -> ]من 1 پیشنهاد دارم که قبلا به خودم شده ولی هزینه راه اندازی تولیدی رو نداریم و فعلا پخش عمده داریم
ما لباس زیر ترک رو مستقیم از کارخونه دار میخریم ( رقیبامون از نمایندگی بازارشون میخرن بنابر این ما 50% سودمون بیشتر از اونهاست) و تو بازار تهران پخش میکنیم
خیلی کارخونه دارهای ترک دوست دارن بجای جنس دوخته شده به تولیدی ایرانی، پارچه ی برش خرده با کش و یراق و همه چیشو بفروشند - چون اونجا برشها با دستگاه لیزر و به تعداد خیلی زیاده و ارزون - ولی هزینه دوخت و خیاط و کارگر بسیار از اینجا گرون تره ( 1 پادوی دم در مغازه اونجا لاقل ماهی 1،200،000 تومان ما درآمد داره)
شما میتونید با کارخونه ها چنین رایزنی کنید - حالا 1 برند ایرانی در حد کیفیت ترک میزنید و با قیمت تمام شده ی پایینتر بازاریابی میکنید - کافیه قبل از شروع تعداد محدودی رو بیارید و بدوزید (مثلا 1000تا) و بازاریابی کنید بازار دستتون اومدو سفارش گرفتید - تولیدی رو راه بندازیدو تقاضای جنس کنید
سلام ممنون از شما، میشه آدرسه خودتون رو بدین حضوری خدمت برسیم
(07-21-2015 03:34 PM)tan-graphic نوشته شده توسط: [ -> ]من 1 پیشنهاد دارم که قبلا به خودم شده ولی هزینه راه اندازی تولیدی رو نداریم و فعلا پخش عمده داریم
ما لباس زیر ترک رو مستقیم از کارخونه دار میخریم ( رقیبامون از نمایندگی بازارشون میخرن بنابر این ما 50% سودمون بیشتر از اونهاست) و تو بازار تهران پخش میکنیم
خیلی کارخونه دارهای ترک دوست دارن بجای جنس دوخته شده به تولیدی ایرانی، پارچه ی برش خرده با کش و یراق و همه چیشو بفروشند - چون اونجا برشها با دستگاه لیزر و به تعداد خیلی زیاده و ارزون - ولی هزینه دوخت و خیاط و کارگر بسیار از اینجا گرون تره ( 1 پادوی دم در مغازه اونجا لاقل ماهی 1،200،000 تومان ما درآمد داره)
شما میتونید با کارخونه ها چنین رایزنی کنید - حالا 1 برند ایرانی در حد کیفیت ترک میزنید و با قیمت تمام شده ی پایینتر بازاریابی میکنید - کافیه قبل از شروع تعداد محدودی رو بیارید و بدوزید (مثلا 1000تا) و بازاریابی کنید بازار دستتون اومدو سفارش گرفتید - تولیدی رو راه بندازیدو تقاضای جنس کنید
[size=medium]
سلام ممنون از شما، میشه آدرسه خودتون رو بدین حضوری خدمت برسیم
سلام وقتتون بخیر دوستان ممنون میشم اگرتجربه ای درزمینه ی فروش گسترده لباس زیردارید راهنماییم کنید
(06-15-2015 11:00 AM)محمد-طاها نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
دوستای گلم و اساتید بزرگوارم
من به کار تولیدی خیلی علاقه دارم و یکمی هم دربارش تحقیق کردم
فقط از دوستان میخوام اگه درباره تولیدی لباس زیر یا مانتو اطلاعاتی دارن بهم کمک کنن
و از دوستان و اساتید عاجزانه درخواست دارم ماهی گیری رو در این مورد یادم بدبد
برای شروع کسب و کارتون توحوزه پوشاک زیر زنانه باید :
1- یک مغازه با توجه به بودجه تون توی یک منطقه پررفت و آمد اجاره کنید.
2- بهتره ریسک نکنید و از برندهای شناخته شده استفاده کنید.
3- از ویزیتورهای شرکت های پخش بخواهید، محصولات پرفروش را به شما معرفی کنند.
4- برای شروع ابدا مغازه بزرگتر از بودجه خود کرایه نکنید.
5- میتونید به صورت چکی خرید کنید تا با فروش اجناس چک پاس شود.