به نظر شما کدوم یک از این روش ها پول بیشتری برای ما به وجود می آورد و روش بهتری است ؟
1-تاسیس یک شرکت (برند) و به سود رسانی اون با مدیریت خود برای همیشه.
2-تاسیس شرکت های مختلف و بعد از به سود رسانی،آنها رو واگذار و بفروش رساندن.
روند اولی برای افرادی هستش که در یک زمینه خاص توانایی دارند و اون رشته کاری رو دوست دارن مثل بیل گیتس که خودش برنامه نویس بود و این زمینه رو دوست داره
روند دوم برای افرادی مثل استیو جابز کارآمد هستش، افرادی که میتوانند استعداد دیگران رو شکوفا کنند.
استیو با تجاری سازی استعداد دوستش که تونسته بود یه کیبورد رو به تلویزیون وصل کنه سنگ بنای اپل رو گذاشت و پس از اخراج شدنش دوباره با بهره کشی از دو تا از دوستای گرافیستش تونست شرکت پیکسار رو پایه گذاری کنه به طوری که اپل کل سهام پیکسار رو خرید و دوباره استیو وارد این شرکت شد و یه جهش بزرگ دیگه ایجاد کرد، اگر سرطان بهش مهلت میداد دو تا شرکت دیگه رو هم میخواست بناگذاری کنه
حالا به نظر خودت مثل بیل در زمینه خاصی استعداد داری یا مثل استیو که حتی دانشگاه نرفته بود میتونی هنر دوستانت رو به پول تبدیل کنی؟
سلام من هر دوش هستم و الان دارم روی پروژه هام کار می کنم
استارت از یک حرکت نو زده میشه که برگ برنده شماست
(06-15-2015 12:44 AM)poryaghoobi نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من هر دوش هستم و الان دارم روی پروژه هام کار می کنم
استارت از یک حرکت نو زده میشه که برگ برنده شماست
هر دو شون هستید؟شما گفتید استارت از یک حرکت نو؟؟؟ این روش بیل گیتس هستش و استیو همیشه میگفت دیدمون رو باید عوض کنیم، اون ایده سیستم عامل مکینتاش رو از شرکت زیراکس کپی کرد و به هیچ وجه دنبال حرکت نو نبود فقط به فکر تجاری سازی ایده ها بود
اما بیل دقیقا کاری رو میکرد که شما میکنید یعنی "روی پروژه هاش" کار میکنه
شما یا باید نیوتن باشید و منتظر افتادن سیب و یا مثل برادران رایت پرواز رو از پرندگان کپی کنید...
به نظر من 1برای برنامه ریزی های بلند مدته 2برای نسبتا کوتاه مدت پس موفقیت تصاعدی با عمل کردن به هر دو مورد به صورت موازی تحقق میابد یک برند و کاری که فکر می کنید در بلند مدت به ثمر میرسه را به عنوان اصل و پایه کار قرار دهید اما انسان تک بعدی نیست پس همراهش میشه پروژه های کوچیک را ایجاد و به نتیجه رساند
مثال باغداری است که نهالی میکارد که در 4سال آینده به بار می نشیند اما به جای اینکه 4سال از جیب خرج کنه میاد در کنار هر نهال در فصل مناسب چند بذر هندوانه،خربزه و.......می کارد و با فروش اونها تا 4سال درآمد دارد و بیکار هم نیست
اگه تو این وضع اقتصادی بشه یه شرکت موفق تاسیس کرد معجزست چون خیلی سخت میشه بدون تجربه رقابت رد ثانیا اگه تو این رشته به سودآوری رسید و فروش محصول خوب باشه کسی دیگه واگذار نمیکنه و ادامه میده