سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی خط تولید خیارشور
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز
میخواستم بدونم برای راه اندازی خط تولید شوریجات و ترشی جات چه چیزهایی نیاز است ؟؟
چه مقدار سرمایه ی اولیه لازم میباشد ؟؟
به طور کل یک مجموعه اطلاعات جامع در این زمینه میخواهم ولطفا بفرمایید برای گرفتن مجوز و معرفی به سیستم کارآفرین با سرمایه ی کم از چه راهی باید اقدام کرد
باتشکر
اول از همه داشتن پخش قوی و بازار فروش مطمئن

دستگاه سورتینگ برای جدا کردن و دسته بندی خیار از ریز به درشت

دستگاه دم گیر و گل گیر و سوراخ زن و شستشو که همش یک دستگاهه و اول میشوره و بعد دم و گل خیار رو میگیره و بعد هم سوراخ های ریز میزنه

منبع ساخت ابنمک که به همراه یک ابگرمکن همیشه ابنمک تولید میکنه

ریل که دبه هایی که پر از خیار شدن رو میاره و ابنمک توش میریزه و روی دبه سبزی معطر میریزن .

در اخر دستگاه تمپو که تاریخ تولید میزنه و پلاستیک حرارتی برای پلمپ بودن میزنه در دبه .

مکان مورد نیازتون حد اقل 500 متر سر پوشیده (برای تجهیزات بالا )

4 نفر نیروی کار
برق تکفاز کافیه ولی سه فاز خاطر جمع تره
اب و گاز و تلفن

با این مشخصات میتونی کیفیت بالا با هزینه پایین تولید کنی البته مشخصات بالا فقط شامل موارد ضروری بود .

از هزینه ها هم خبر ندارم مخصوصا حالا که شب تا صبح قیمت ها فرق میکنه .
بهتره به جای اینکار برید و با کارخونجات صحبت کنید ظزفیت خالی کارخانجات خیلی زیاده و از خداشونه! تازه سودشم بهتره اینطور بیشتر ذهنتون رو میزارید روی فروش محصول ! 20-25 درصد سود هم خالصی داره براتون مطمئن باشید!
دیگه نه نگران بهداشت و غیره هستید!
دوست عزیز بهترین کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که یه سر بیای (گنج تپه) از توابع شهرستان بهار استان همدان که اونجا کلا مهد خیارشور و ترشیجاته در ضمن کارخانه خیارشور و ترشیجات صالحی هم اونجاست که معروفترین کارخونه تو ایرانه.
(04-23-2016 05:07 PM)حمیدعسگری نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز بهترین کمکی که میتونم بهت بکنم اینه که یه سر بیای (گنج تپه) از توابع شهرستان بهار استان همدان که اونجا کلا مهد خیارشور و ترشیجاته در ضمن کارخانه خیارشور و ترشیجات صالحی هم اونجاست که معروفترین کارخونه تو ایرانه.

واقعا کارآفرین های خوبی بودن صاحبانش .....البته الان برند هم ثبت کردن به نام همدست پخششون هم که واقعا قدرتمنده
سلام دوست عزیز
من واسه شروع یه پیشنهاد کم هزینه تر دارم که اگه پیش رفتی و درآمدت خوب شد که حتما میشه میتونی روز به روز امکاناتت رو افزایش بدی تولید واسه 50 تا دبه واسه شروع اول به فکر یه جا باش که آب داشته باشه حیاط خونه تون یا زیر زمین اگه داشتین که بهترین جاست قدم بعدی اینه که بری از سوپر مارکتا و باقی مغازه ها دبه های خیارشور استفاده شده رو با قیمت کمتر از 1000تومن بخری و بسپاری که از این به بعد واست نگه دارن و بگی که واسشون نمونه میاری تو این قضیه با یه تیر چند تا هدفو نشونه گرفتی که تو آینده نتیجشو میبینی،بعد از گرفتن دبه ها اونا رو خوب بشور با این کار هزینه خرید دبه به تعداد مثلا 50 تا رو یک سوم کردی،بعدش برو دنبال نمک تصفیه نشده که به صورت کیسه هایه 20 کیلویی میفروشنش در میاد 8000تومن بعدش سرکه میخوای که اگه بری کارخونه یا مغازه هایی که به صورت لیتری میفروشن در میاد لیتری 500 که یه دبه بزرگشو بگیری واسه 50 تا کافیه حدود 12 لیتر اونم میشه 7000تومن سبزی هم که همش پیدا میشه شیوید و کرفس که همیشگیه فقط میمونه ترخون که تا آخر تابستون خیالت راحته واسه بعدش نداری که میتونی زیاد بگیری خشک کنی واسه پاییز زمستون سیر رو هم همینطور بهار که ارزونه کیلویی 700،800بگیر خشک کن بزار واسه بعدت تا مجبور نشی کیلو 15000بخری،حالا فقط مونده خیار اگه واسه همدان یا دزفول باشی که خیالت راحته اگرم نباشی واسه شروع خیالی نیست چون بازم سود داره یه سر بری تره بار با یکم چونه زدن میتونی خیار کیلویی 200،300 هم پیدا کنی مخصوصا وقتی که جنسا تا ظهر فروش نرفته باشه واسه 50تا دبه کلا اینا رو میخوای:

1_50 تا دبه که میشه 50 هزار تومن
2_400کیلو خیار که اگه کیلو 300 هم باشه میشه 120 هزار تومن
3_25 کیلو نمک که میشه 10 هزار تومن
4_12 لیتر سرکه که میشه 6 هزار تومن
5_سیر به اندازه 10 هزار تومن
6_سبزی(ترخون،شیوید)کلا 4کیلو و کرفس 2بوته میشه 15هزار تومن
7_فلفل 1کیلو میشه 7هزار تومن
8_چسب پهن و فریزر میشه 5هزار تومن
کل خرج کرد برای 50 تا دبه میشه 223 هزار تومن میبینی که هیچی رو نمیبازی اگه توش برد کنی و خیارشور هات طعم خوبی بگیره که بردی و فقط باید تولید کنی ولی اگرم نشد که چیزی رو از دست ندادی.
خیارارو که بگیری به خاطر اینکه مخلوطه باید سواشون کنی 3 دسته باید بشن خیارایه درشت که بهش میگن ممتاز و مخصوص ساندویچیاست و معمولا دبه های 8 کیلوییش رو بین 9000تا 11000 تومن میفروشن و رو هوا هم میزننش خیارایه متوسط که بهش میگن نول و میانگین دبه ای بین 14000تا17000تومنه و اونم هم مغازه دارا و هم ساندویچیا میگیرن و خیارایه ریز که بهش میگن ویژه و دبه ای بین 24000تا27000تومنه و مخصوص سوپر مارکتاست بنابر این خیارات هدر رفت نداره فقط سعی کن خراباش رو جدا کنی تا قاطی نشه دستور خیارشور هم که همه جا هست ولی من بهت این راه رو پیشنهاد میکنم که تو هر دبه 8 کیلویی خیار نیم کیلو نمک 2لیوان یکبار مصرف سرکه یه مشت سبزی وسط دبه و یه مشت برای روش و تو هر قسمت چند تا حبه سیر بندازی و باقیشم با آب نمک پر کنی رو درشم یه پلاستیک فریزر بزاری درشو خوب ببندی و با چسب محکم کنی اگه بازم دقیق تر خواستی بهم خبر بده امیدوارم بهت کمک کرده باشه
سلام دوستان وقت بخیر
واسه راه اندازی خط تولید خیارشور (فعلا فقط دبه ای) چه دستگاههایی لازمه؟
کسی دقیق میدونه؟
میخواستم استعلام قیمت بگیرم...
مشهد کسی خط تولید نو یا دسته دوم هم داره میخرم...
ممنون میشم راهنمایی کنین
۰۹۳۹۳۴۱۹۷۴۷
[quote='arash1367' pid='152641' dateline='1434207766']


سلام وقت بخیر
واسه راه اندازی خط تولید خیارشور (فعلا فقط دبه ای) چه دستگاههایی لازمه؟
میخواستم استعلام قیمت بگیرم...
مشهد کسی خط تولید نو یا دسته دوم هم داره میخرم...
ممنون میشم راهنمایی کنین5_004
09393419747
من زاهدان هستم
لینک مرجع