سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: طراحی وساخت دستگاههای بسته بندی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
بالاخره بعد از 10 سال کار در صنعت طراحی و تولید دستگاههای بسته بندی برای شرکتهای مختلف،شروع کردم از این تخصصم برای خودم کار کنم نه کارفرما.من شروع کردم شما هم شروع کنید.
(05-31-2015 10:06 AM)جلال فتحی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
بالاخره بعد از 10 سال کار در صنعت طراحی و تولید دستگاههای بسته بندی برای شرکتهای مختلف،شروع کردم از این تخصصم برای خودم کار کنم نه کارفرما.من شروع کردم شما هم شروع کنید.

سلام
تبریک میگم. عریر میشه لطف کنی و بیشتر توضیح بدی...مثلا چقدر سرمایه نیلزه و کلا چه دستگاه هایی لازمه و ...
(06-01-2015 12:58 PM)mazhor_66 نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-31-2015 10:06 AM)جلال فتحی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان

سلام
تبریک میگم. عریر میشه لطف کنی و بیشتر توضیح بدی...مثلا چقدر سرمایه نیلزه و کلا چه دستگاه هایی لازمه و ...

سلام ممنون دوست عزیز.ابزارهای لازم برای ماشین سازی مثل دستگاه تراش،فرز،جوش،... و اشنایی با نرم افزارهای طراحی و از همه مهمتر تجربه لازم تو این کاره.البته میتونی قطعات دستگاه رو بدی بیرون برات تولید کنن بعد خودت مونتاژ کنی.
ببخشید
من مکانیک میخونم و خیلی هم به طراحی این دستگاه ها علاقه دارم

شما الان دقیقا چه ابزار هایی رو دارین؟ دستگاه تراش و ...............؟

برای فروش چه راهی دارین؟ بازاریاب درصدی و .........؟
چقد سرمایه میخاد؟
دوست عزیر شما ابتدا باید به یکی از نرم افزارهای طراحی تسلط داشته باشید و دستگاههای تراش،فرز،جوش و ... تجربه تو این کار هم خیلی مهمه.همه نوع بازاریابی هم داریم.
لینک مرجع