سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: استقبال از ایده دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
از اینکه بخام منفی صحبت کنم متنفرم اما مجبورم
فعلا وضعیت ایده الی ندارم
روحیه جنگیدن و پیروزی در من مرده
خیلی روحیم خراب شده
اونم در اثر تلاشهایی که به نتیجه نرسیدن و منو از لحاظ روحی تضعیف کردند
میخام بهم کمک کنین
من رشتم نرم افزار
و نمیدونم تو موقعیتی که شانس رفتن به دانشگاه دولتی روزانه برای ارشد رو از دست دادم و یا سهم کار دولتی که با ازمون قبول شده بودم رو با سهمیه خانواده شهدا ازم گرفتند
و تلاشهای دیگه ای که با رویا سازی و امید فراوان و ایمان بی ثمر موند
بی شک امتحان خداست
اما برای بازسازی روحیه و شروع درمانده ام و از شما دوستان میخام که در انتخاب راه جدید و شروعی دوباره منو با قدرت همراهی کنین
و از ایده های شما بیصبرانه استقبال میکنم
الان دانشگاه میرن واسه زن گرفتن! پس اگه قصدت این نیست چیز خاصی رو از دست ندادی!!
مورد بعدی هم اینکه برو خدا رو شکر کن تو تله نون کارمندی خوردن نیفتادی که یه عمر تو رو از خلاقیت و کار آفرینی و نوآوری دور میکرد و به آب باریکه ای قانعت میکرد!
تلاش و رویاسازیو امید هیچوقت بی ثمر نمیمونه! کلا دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

شما اینقدر بی انگیزه هستی حتما حداقل 10 تومن بدهی و قسط عقب افتاده داری دیگه؟

من به دوستانم یادگیری برنامه نویسی برای پلتفرم های موبایل رو پیشنهاد میدم و اگه خودم درگیری های ذهنی و قسط های عقب افتاده نداشتم، حتما خودم میرفتم سراغ اندروید!
ممنونم از نظرتون
من خانمم
سلام
کدوم شهری؟
بروجن-چهارمهال بختیاری
با شرایط کاری در حد 0-شاید واس این با ارشد امید زیادی بسته بودم که واسم یک فرصت جدید پیش روم میگذاشت
منم امید کاریم پایینه....ولی نه در این حد
من اگه امتحانات دانشگام تموم بشه شاید چند تا از شهر های ایران رو برم و بگردم...یعنی ببینم چیا دارن که تو شهر ما نیست...یا برعکسش...
باید طوری عمل کنی که تو این شرایط بد بازار بتونی پول خوبی دربیاری.....اینم خودش یه فرصته
اول نگاه کن که چی داری؟ سرمایت چقدره...کجا هستی...چیکار میتونی بکنی...
بعد هدفت رو مشخص کن و حرکت کن....
شاید خیلی سخت به نظر برسه ولی بعضی وقتا مثل آب خوردنه...چون تازه خودم شروع کردم دارم میگم
به هر حال باید ریسک کنی...بدون ریسک کاری نمیشه کرد....
بیکارم نباید نشست
ببین اینا شعار نیست ....واقعا میشه عملیش کرد
حالا کمکی اگه از دستم بر بیاد خوشحال میشم همکاری کنیم Smile
سلامی دوباره!
شرمنده که به اسمتون توجه نکرده بودم!

به جز بخش اول صحبتم، باقی موارد شامل حال شما میشه!
(05-27-2015 12:59 PM)Iraj_27 نوشته شده توسط: [ -> ]سلامی دوباره!
شرمنده که به اسمتون توجه نکرده بودم!

به جز بخش اول صحبتم، باقی موارد شامل حال شما میشه!

Blush
لینک مرجع