سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولید بونسای
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان چند وقته شروع به خواندن مقالات درباره بونسای کردم
میخواستم کسانی که تجربه یا اطلاعاتی دارند به سوالات زیر پاسخ دهند
1/حداقل فضا برای شروع کار
2/حداقل سرمایه
3/بازار فروشش چطوره
4/چه مدت تا اولین سوددهی طول میکشه
کسی نبود
پروسه سوددهیش زمانبره به نظر من چون حداقل یک سال تادو سال شما معطلی بعد سودشم بستگی به بونسای داره چجوری باشه الان بونسای توبازاراز50 شروع میشه ولی اگه تونستی مشتریشو پیدا کنی و تو تناژ بالا بزنی صرفی اقتصادی به نظر من داره؟
(05-14-2015 09:31 PM)sorin نوشته شده توسط: [ -> ]پروسه سوددهیش زمانبره به نظر من چون حداقل یک سال تادو سال شما معطلی بعد سودشم بستگی به بونسای داره چجوری باشه الان بونسای توبازاراز50 شروع میشه ولی اگه تونستی مشتریشو پیدا کنی و تو تناژ بالا بزنی صرفی اقتصادی به نظر من داره؟

برای شروع میخوام تو طبیعت شاخه های شبیه درختی که استعداد بونسای رو دارن جمع اوری کنم از نظر جا هم مشکلی ندارم بازار یابی مشکلی نداره
باسلام و احترام،
فکر می کنم با یک یا دوسال نمیشه در بونسای کاری کرد، این مقداری که مطالعه کردم باید درخچه های شما به عمری 15 ساله برسند (بهینه) و حداقل 8-10 سال تا قابل عرضه و خرید و فروش باشند. چون هامنطور که می دونید بونسای گاهی تا دویست و سیصد سال قدمت داره و ارزش بستگی به قدمت و زیبایی و پیچ و تاب ها دارد.
لینک مرجع