سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشورت در مورد خرید یک مغازه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
در یک شهر خیلی کوچیک می خوام یک مغازه بخرم اما خواستم قبلش از شما مشورت بگیرم. بازار هدف من بیشتر مسافران تو راهی است چونکه مغازه حدود 40 متره و بر خیابون قرارداره و این شهر (زیراب در استان مازندران) کمربندی نداره. می خواستم ببینم چه چیزی می تونم توش راه بندازم و چقدر درآمد می تونه توش داشته باشه؟
قیمت مغازه هم حدود 50 میلیونه.
ممنون از همه دوستان عزیزی که به من کمک خواهند کرد
در واقع حجم ترافیک بالای مسافران عبوری از جاده فیروزکوه به سمت مازندران از این شهر رد می شند.
سلام دوست گرامی
من اهل ساری هستم و بارها از زیراب رد شدم. فکر میکنم بهترین کاری که با توجه به موقعیت مغازه شما میشه کرد، باز کردن یک سوپر مارکت هست
باز هم بستگی به دید مغازه شما داره که چقدر برای مسافران توی چشم هست ولی با توجه به مشخصاتی که شما دادین و بر خیابونه هم میتونید مشتری های دایمی خودتون رو داشته باشید و هم از مسافران فصلی بهره مند بشید. من خودم چند باری که توی زیراب نگه داشتم تا چیزی بخرم جایی بوده که هم توی چشم بوده و هم جاپارک داشته باشه اگه تابلوی بزرگی نصب کنید و یا جلوی مغازتون فضای کافی برای چیدن اجناس دارید حتما این موارد رو انجام بدید.

البته این نظر من بود، نظر بقیه دوستانم میتونه راهگشا باشه...
جناب Alberta بهترین گزینه رو ذکر کردن ، من هم چند بار رد شدم از زیراب و بهترین کار سوپر مارکتی به عنوان شیر مرغ تا جون آمیزاد ...
شامل مواد غذایی ، آبجوش ، لبنیات محلی ، پیکنیک پرکنی و ...
البته رستوران یا فست فود هم گزینه خوبیست ...
لینک مرجع