صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
برای کاری تلاش کن که عاشق انجام دادنش هستی. حتی دست فروشی.من اگر دستفروشی کنم 10 نفر و یا بیشتر را استخدام کرده و اجناس را می دهم برایم بفروشند و درصد بگیرند.سود با آنان 50 و 50هم خودم درآمدم بیشتر می شود و هم چند نفر را سر کار برده ام.
(09-04-2011 03:37 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]پارچه را در تهران و شهرستانها , بازار پارچه فروشها.
امروز رفتم بازار
مغازه ها 90 درصدشون هنوز بسته بود
10 درصدشون هم کرکره نیمه کشیده بودن و فروش داشتند
یه راسته هم بود که میخورد به سرای بوعلی(بازار فرش)چپ و راست پارچه ملحفه ای داشتند
همون مغازه اول تونستم پیدا کنم
10 متر گرفتم 128 تا دستمال دراومد هر کدوم تقریباً 260 تومن
خواستم زیگزال کنم چندسال بود کار نکرده بود باید یه سرویس ببرم
حالا فردا میرم دنبال نوار دور دستمال تا بجای زیگزال نوار بزنم بعد هم نایلون بگیرم
این هم یه عکس کوچیک از دستمال ها:
از دوستان یا خانمهای انجمن کسی میدونه قیمت دستمال آشپزخانه چنده؟
دوست عزیز تبریک بخاطر پشتکار خوبت . عالی است. سعی کن مسائل مربوط بکار خود را خود پیگیری نمائی و اگر مشکلی بود در میان بگذار.(قیمت را از عمده فروش و تک فروش سئوال کن) باز هم تبریک.موفقتر باشی.
یک سایت وب 2 ( سایت های کاربر محور ) که به موضوع خاص و عامه پسندی ربط داشته باشه مثل موزیک
(09-12-2011 04:16 PM)ninos نوشته شده توسط: [ -> ]یک سایت وب 2 ( سایت های کاربر محور ) که به موضوع خاص و عامه پسندی ربط داشته باشه مثل موزیک
چگونه کسب درآمد میکنید؟
چرا اکنون از این راه استفاده نمی کنید؟
طراحی و ساخت باکس اسپیکر
دارای نمایشگر ، ورودی iphone، انواع پلیر و میکروفون و دستگاههای دیگه
(دقیقاً مثل همین اسپیکرهای بزرگ که داره از چین وارد میشه)
يكي از بهترين ايده آل هر چند خيلي سخت باشه اينه تو زمينه پرورش دام از جمله گوسفند فعاليت داشته باشي چون با گذشت زمان و افزايش جمعيت نياز جامعه به مواد پروتئيني بيشتر ميشه و در مقابلش اين مواد داره كمتر ميشه بهترين راه حل اينه كه تو اين زمينه فعاليت داشته باشي چون قيمت صعودي دام مصداق اين موضوع هست و الان تو كشور خودمون قيمت دام رشد چشمگيري داشته دوستان نظراتشونو عنوان كنن.
اگر مکان مناسبی باشد , خصوصا روستا درآمد خوبی دارد.
با سلام
من این تاپیک رو از اول تا آخر خوندم به نظرم اینجا فقط به قسمت درآمد زایی محصول توجه شده و به خلاقیت ونو آوری خیلی کم ،برای همین چند تا از دوستان پیشنهاد کپی برداری دادن که البته در جای خودش خوب هم هست کما اینکه باعث پیشرفت ژاپن و الان هم چین
شده،ولی به نظر من مفید ترین و پول سازترین ایده ها آنهایی هستند که برای اولین بار اجرا می شوند .که هم باعث ایجاد اشتغال و درآمد عمومی می شوند هم باعث ارتغاء جایگاه کشورمان در جهان. لذا به نظر من بیشتر روی قسمت خلاقیت ونو آوری بیشتر فکر بشه بهتره.کما اینکه در اکثر تاپیک ها هم بحث حول همین محور می چرخه.
با آرزوی موفقیت بیشتر برای همه دوستان
برج خنک کننده بدون نیاز به برق
نظرتون چیه؟؟؟
هزینه تقریبی 3000000 تومان
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14