سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره و راهنمایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.من چند ماهی هست که مغازه باطری فروشی ماشینهای سبک راه اندازی کردم.ولی فروش و درامد خوبی ندارم.چکار کنم تا فروشم بالا بره؟خواهش میکنم راهنمایی کنید.من فوق لیسانس حقوق خصوصی هستم.[/font][/size]
سلام
اگه نمایندگی یه برند معروف رو بگیرین خوبه, هم چنین میتونیدکنارش لوازم مربوط به برق ماشین,چراغ,کاسه چراغ, شمع و ... رو بیارین
تبلیغات کافی هم داشته باشین.
درود فراوان
تبلیغات و بازاریابی مهمترین بخش هر کسب و کاری می باشد، اگر می خواهید فروش خودتون رو افزایش بدید حتما باید بودجه ای برای این کار اختصاص دهید، در دنیای بزرگ امروزی برای دیده شدن و شناخته شدن تبلیغات و بازاریابی کنید و برای حفظ مشتریان کالای با کیفیت ارائه کنید، اولین ابزار بازاریابی و تبلیغات برای شما کارت ویزیت مناسب می باشد، سعی کنید همیشه یک تعداد از اونها رو توی کیف پولتون داشته باشید و هر وقت سوار یک ماشین یا تاکسی میشید یکی از اونها رو به راننده بدید، از دوستان و آشنایان کمک بگیرید، یکی از موثرترین روش ها همکاری با تعمیرکارن و برقکاران ماشین هست، سعی کنید یک رابطه همکاری ایجاد کنید و برای یکدیگر مشتری بفرستید، هر کدام از شما می توانید در محل کارتان برای یکدیگر تبلیغات کنید، سعی کنید یک همکار تجاری پیدا کنید و هر چه تعداد این همکاران تجاری بیشتر باشد تجارت شما موفق تر خواهد شد، یک همکار تجاری مناسب دیگر می تواند یک لوازم یدکی فروش باشد.
شاد ، موفق و پیروز باشید
لینک مرجع