سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده طراحی‌اپلیکیشن دارم...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
[/size]سلام و عرض ادب
خیلی مختصر و خلاصه بنده یه ایده دارم درباره نوشتن یه اپلیکیشن موبایلی جذاب ولی با توجه به اینکه سر رشته ای از برنامه نویسی ندارم میخاستم ببینم به نظرتون چطور میتونم ایدمو عملی کنم. مرسی ممنون
پیشنهاد اول اینکه بین دوستات بگردی و یه برنامه نویس پیدا کنی
راستی واقعا ایده است؟میشه پولش کرد؟
یعنی اگر یه روز توی کافه بازار اون نرم افزار رو میدیدی خودت حاضر بودی بخریش؟
هر سه روز یکبار حداقل یک مراجعه کننده دارم که میگه یه ایده ناب داره اما بعد از چند دقیقه یا مشابه ایده اش رو توی کافه بازار یا کندو پیدا میکنم که عملی شده و بازده نداشته و یا با یه حساب و کتاب ساده خود طرف متوجه میشه که هزینه نوشتن اون برنامه حداقل مثلا پنجاه هزار تومان میشه و هیچکی حاضر نیست حتی نگاهش کنه چه برسه به دانلود.
فقط تا الان یکی از دوستهام یه ایده خیلی جالب معرفی کرده که متاسفانه نیاز به سخت افزار خاصی داره که فقط روی گوشی های اپل موجود هستش و ساخت اون سخت افزار برای اندروید اصلا به صرفه نیست.

در کل اگر واقعا ایده ای دارید که به درد بخور هستش میتونیم با هم همکاری داشته باشیم و در صورتی تجاری بودنش به نسبت سی به هفتاد به هم در سودش شریک خواهید شد یعنی سی درصد برنامه نویس و هفتاد درصد ایده پرداز
سلام ممنون که وقت گذاشتی و پاسخ دادین.
راستش اره ایده خوبیه. ولی بیشتر بدرد اونور میخوره تا ایران. برا اونور میتونه ایده فوق العاده ای باشه و و اقعا هم ابتکاری است یعنی نمونش نوشته نشده. چند بار تصمیم به فروشش گرفتم ولی متاسفانه اصلا راهش رو بلد نیستم. ممنون میشم حداقل راهنماییم کنین.
خب چجوری میتونم راهنماییت کنم؟اگر زنجان هستید میتونم یه مجموعه حرفه ای برنامه نویسی در اختیارتون بذارم و اگر مشکلی داشتید رفع کنم تا خودتون بنویسید...
اما اگر نیاز به سخت افزار خاصی داره یا پهنای باند زیاد یا در زمینه پرداخت با کارت های مجازی بانکی هستش باید بگم بهتره وقتتون رو تلف نکنید...

یکی از دوستهام یه ایده داشت برای اجاره یک حرفه خاص (اجاره جا یا شی نه ها بلکه اجاره یک حرفه) که کاملا با قوانین اسلامی مغایرت داشت اما با دوستان فکرها رو ریختیم روی هم و ماه دیگه عملی میشه و سودش حداقل ماهی دو میلیون تومان برای هر نفر هستش... یعنی پول مفت از یک ایده غیرممکن
ممنون میشم اگه یه گروه برنامه نویسی خوب اندروید کار برام معرفی کنین. حاضرم برا کارم هزینه کنم. تشکر
متاسفانه در کرمان هیچ تیمی نمیشناسم.یه نفر زرتشتی کار بلد میشناختم به اسم سوشیانت سروشیان که مدتیه ازش خبری ندارم فکر کنم ساکن کرمان بود، توی لینکدین و ف/ی/س/ب/و/ک دنبالش بگرد، اگر کرمانی باشه با خیال راحت میتونی بهش اعتماد کنی و باهاش همکاری کنی
سلام

برای نوشتنش میتونم کمکت کنم هم برنامه نویسی اندروید هم ios

قیمت هم بستگی به حجم کار داره

اگر مایل بودید پ.خ بدید
سلام ما یه تیم برنامه نویسی اندروید داریم ... خواستید در خدمتیم .. یه سری از برنامه های رایگان ما رو تو بازار می توانید ببینید http://cafebazaar.ir/developer/sandbad/?l=fa
مرسی ممنون.
اپلیکیشن مورد نظر یه جورایی مث برنامه های چت و شبکه های اجتماعی هستش. البته نحواه کارش کلا با باقی برنامه های چت و شبکه های اجتماعی فرق داره. ببخشید قصر طرح معما ندارم ولی واقعا سخته اینجور جایی ایده رو کامل مطرح کردن. اگه کسی یا تیمی در حد نوشتن برنامه اینجوری پیدا شد خبری بده با هم کار میکنیم. تشکر
لینک مرجع