05-02-2015, 11:51 AM
سلام به همه دوستان عزیزم در انجمن میلیاردرهای آینده ایران

ثبت نام بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت رو شروع کردیم و می خوام یه توضیحاتی در مورد بازی بدم .

برای من خیلی مهمه که شما نظرتون رو در مورد این بازی بگید و نقاط ضعف و قوت بازی رو مشخص کنید و اگر پیشنهادی برای بهتر شدن بازی دارید ، حتما بهم بگید .
ایده ی اولیه بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت ، از بازی دو برابر کردن پول گرفته شده است .
![[تصویر: Game-plan2.jpg]](http://bayanbox.ir/view/4825430853545236716/Game-plan2.jpg)
ما ایده های جدیدی به این بازی اضافه کردیم :
1- آموزشی های کارآفرینی قدم به قدم . (در هر مرحله) متناسب با اهداف تعیین شده .
2- مشخص کردن ساختار جدید برای بازی و طراحی یک روند جدید برای ورود به بازی .
3- گرفتن ایده هایی از استارتاپ ویکند .
4 - استفاده از متدولوژی مدیریت پروژه اسکرام .
5 - تمرین ذهنی برای اصول موفقیت (اصل تمرکز ، اصل هدف گذاری ، تعیین زمان برای هدف ، باور های ذهنی ، روحیه ، افزایش اعتماد به نفس برای شروع کار ، تقویت قدرت ریسک پذیری و ...)
معرفی کامل دوره بازی آموزشی کارخانه تبدیل ایده به ثروت را با توضیحات کامل می توانید از اینجا دریافت کنید .
لینک دانلود
خواهشی که از شما دارم اینه که مطالب رو بخونید و حتما نظرتون رو بهم بگید .

با تشکر

ثبت نام بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت رو شروع کردیم و می خوام یه توضیحاتی در مورد بازی بدم .

برای من خیلی مهمه که شما نظرتون رو در مورد این بازی بگید و نقاط ضعف و قوت بازی رو مشخص کنید و اگر پیشنهادی برای بهتر شدن بازی دارید ، حتما بهم بگید .
ایده ی اولیه بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت ، از بازی دو برابر کردن پول گرفته شده است .
![[تصویر: Game-plan2.jpg]](http://bayanbox.ir/view/4825430853545236716/Game-plan2.jpg)
ما ایده های جدیدی به این بازی اضافه کردیم :
1- آموزشی های کارآفرینی قدم به قدم . (در هر مرحله) متناسب با اهداف تعیین شده .
2- مشخص کردن ساختار جدید برای بازی و طراحی یک روند جدید برای ورود به بازی .
3- گرفتن ایده هایی از استارتاپ ویکند .
4 - استفاده از متدولوژی مدیریت پروژه اسکرام .
5 - تمرین ذهنی برای اصول موفقیت (اصل تمرکز ، اصل هدف گذاری ، تعیین زمان برای هدف ، باور های ذهنی ، روحیه ، افزایش اعتماد به نفس برای شروع کار ، تقویت قدرت ریسک پذیری و ...)
معرفی کامل دوره بازی آموزشی کارخانه تبدیل ایده به ثروت را با توضیحات کامل می توانید از اینجا دریافت کنید .
لینک دانلود
خواهشی که از شما دارم اینه که مطالب رو بخونید و حتما نظرتون رو بهم بگید .

با تشکر