سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تست رواشناسي
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام ، احساس كردم جو انجمن سنگين شده گفتم يه موضوع خنده دار بزارم خستگي از تنمون در بره .
يه سوال ميپرسم اولين جواب كه به ذهنتون رسيد رو كامنت بزاريد . هرچقدر هم جواب مسخره يا جدي يا رواشناسانه باشه مشكلي نداره فقط دوستاني كه جواب رو ميدونند و ميدونند تست چه نتيجه اي ميده خواهشا نگن تا ببينيم چي ميشه :

یک زن در مراسم ختم مادر خود، مردی را می بیند که قبلا او را نمی شناخت.
او با خود اندیشید که این مرد بسیار جذاب است.
او با خود گفت او همان مرد رویایی من است و در همان جا عاشق او می شود.
اما هیچگاه از او تقاضای شماره نمی کند و دیگر آن مرد را نمی بیند.
چند روز بعد او خواهر خود را می کشد.

به نظر شما انگیزه ی او از قتل خواهر خود چه بوده است ؟
چند دقیقه با خود فکر کنید و جواب های خود را یادداشت کنید
آن مرد عاشق خواهر این زن می شود.
صورت سوال می خواهد تلقین کند که ممرد عاشق خواهر این زن است اما به نظر من اگر قضیه را از زاویه دیگه ای ببینیم
خواهر خود را کشته تا دوباره اون مردو ببینه
عجب آدمی ........ بوده
این دو خواهر دوقلو بودند یه قولش باید بره کنار پس به توسطی رقیب باید از سر راه برداشته میشد
حواسش پرت بوده . ناخودآگاه و از روی غیر عمد خواهرشو کشته
فردا جواب رو ميگم ، به نتايج جالبي رسيديم !‌ جواب اين سوال خيلي جالب خواهد بود ، دوستان شركت كنيد .
معلومه میخاد دوباره اون مرده رو ببينه
اگه واسه مادرش اومده
برای مراسم فوت خواهرش هم میاد واون هم شماره ميگره ( اگه زندان نره)
اين يه تستي بود كه يك روانشاس امريكايي طراحي كرده است .
از 200 قاتل زنجيره اي ، هر 200 نفر گفته اند كه قاتل براي ديدن دوباره ي مرد خواهر خود را كشته است .
پس اگر جواب شما ، گزينه ي بالاست ، مراقب باشيد !
(12-18-2011 06:20 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]اين يه تستي بود كه يك روانشاس امريكايي طراحي كرده است .
از 200 قاتل زنجيره اي ، هر 200 نفر گفته اند كه قاتل براي ديدن دوباره ي مرد خواهر خود را كشته است .

سبحان جان باید اعتراف کنم منم همین جواب در ذهنم بود و این منطقی ترین جواب به این سئواله.
پایدار باشید.
(12-18-2011 11:58 AM)shahrasebi نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-18-2011 06:20 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]اين يه تستي بود كه يك روانشاس امريكايي طراحي كرده است .

سبحان جان باید اعتراف کنم منم همین جواب در ذهنم بود و این منطقی ترین جواب به این سئواله.
پایدار باشید.

متاسفانه اين جواب اصلا منطقي نيست ! 99 درصد جواب ها به رابطه ي عشقي بين خواهر دختر و مرد بر ميگرده و جواب منطقي اينه Big Grin
لینک مرجع