سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع و راه اندازی یک کسب و کار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
یک پیشنهاد برادرانه به شما میکنم سعی کن قبل از ادواج تصمیم نهایی خود را برای کسب و کار بگیری و وارد یک شغل و حرفه ای بشی چون نداشتن شغل و یا شغلی که به اجبار و نیاز وارد آن شده باشی برای شما مشکل ساز خواهد بود .
اگر طراحی وب را به صورت حرفه ای دنبال کنید و بروز باشید درآمد خوبی خواهید داشت .
مثالی ساده برای شما میزنم تا چند سال پیش مشتریان (منظور صاحبان سایت ) چندان به قالب رسپانسیو توجه نمیکردند ولی یکی دو سال اخیر به توجه رشد تکنولوژی و نیاز مخاطبانشان دارند به این سمت حرکت می کنند و یا طراحی سایت بر اساس فریم ورک خب برای همین شما باید تو این حوزه همیشه به روز باشید و به قولی یک گام همیشه جلوتر از آنها .

اعتقاد من بر این است حوزه تجارت الکترونیک در ایران خیلی جای کار و پیشرفت دارد.
چناجه واقعا تصمیم گرفتید وارد این کار بشید میتونید روی کمک من حساب کنید .
موفق باشید .
(04-20-2015 12:45 PM)shahbani نوشته شده توسط: [ -> ]یک پیشنهاد برادرانه به شما میکنم سعی کن قبل از ادواج تصمیم نهایی خود را برای کسب و کار بگیری و وارد یک شغل و حرفه ای بشی چون نداشتن شغل و یا شغلی که به اجبار و نیاز وارد آن شده باشی برای شما مشکل ساز خواهد بود .
اگر طراحی وب را به صورت حرفه ای دنبال کنید و بروز باشید درآمد خوبی خواهید داشت .
مثالی ساده برای شما میزنم تا چند سال پیش مشتریان (منظور صاحبان سایت ) چندان به قالب رسپانسیو توجه نمیکردند ولی یکی دو سال اخیر به توجه رشد تکنولوژی و نیاز مخاطبانشان دارند به این سمت حرکت می کنند و یا طراحی سایت بر اساس فریم ورک خب برای همین شما باید تو این حوزه همیشه به روز باشید و به قولی یک گام همیشه جلوتر از آنها .

اعتقاد من بر این است حوزه تجارت الکترونیک در ایران خیلی جای کار و پیشرفت دارد.
چناجه واقعا تصمیم گرفتید وارد این کار بشید میتونید روی کمک من حساب کنید .
موفق باشید .

سلام
بله حتما از طریق پیام خصوصی باهاتون در ارتباط هستم حتما
سلام
قبلا با چند نفر تو اینجا صحبت کردم و قرار شد کار تولیدی راه بندازم اما طرحم به بن بست رسید توجیه اقتصادی نداشت!!!!
الان سرمایه تا 1.5 میلیارد تومن جور کردم و زمین و سوله هم اماده است ولی طرح ندارم
دوستان خواهشا کمک کنید
چه چیزی تولید کنم که حتما بگیر باشه؟؟؟؟ مثلا تو شاخه مواد غذایی؟
سلام من 50 میلیون پول دارم الکی تو بانک خوابیده موندم باهاش چیکار کنم اگر کسی میدونه که با این پول میشه ایا کسب و کاری واسه خودم راه بندازم یا نه ممنون میشم؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع