04-20-2015, 12:45 PM
یک پیشنهاد برادرانه به شما میکنم سعی کن قبل از ادواج تصمیم نهایی خود را برای کسب و کار بگیری و وارد یک شغل و حرفه ای بشی چون نداشتن شغل و یا شغلی که به اجبار و نیاز وارد آن شده باشی برای شما مشکل ساز خواهد بود .
اگر طراحی وب را به صورت حرفه ای دنبال کنید و بروز باشید درآمد خوبی خواهید داشت .
مثالی ساده برای شما میزنم تا چند سال پیش مشتریان (منظور صاحبان سایت ) چندان به قالب رسپانسیو توجه نمیکردند ولی یکی دو سال اخیر به توجه رشد تکنولوژی و نیاز مخاطبانشان دارند به این سمت حرکت می کنند و یا طراحی سایت بر اساس فریم ورک خب برای همین شما باید تو این حوزه همیشه به روز باشید و به قولی یک گام همیشه جلوتر از آنها .
اعتقاد من بر این است حوزه تجارت الکترونیک در ایران خیلی جای کار و پیشرفت دارد.
چناجه واقعا تصمیم گرفتید وارد این کار بشید میتونید روی کمک من حساب کنید .
موفق باشید .
اگر طراحی وب را به صورت حرفه ای دنبال کنید و بروز باشید درآمد خوبی خواهید داشت .
مثالی ساده برای شما میزنم تا چند سال پیش مشتریان (منظور صاحبان سایت ) چندان به قالب رسپانسیو توجه نمیکردند ولی یکی دو سال اخیر به توجه رشد تکنولوژی و نیاز مخاطبانشان دارند به این سمت حرکت می کنند و یا طراحی سایت بر اساس فریم ورک خب برای همین شما باید تو این حوزه همیشه به روز باشید و به قولی یک گام همیشه جلوتر از آنها .
اعتقاد من بر این است حوزه تجارت الکترونیک در ایران خیلی جای کار و پیشرفت دارد.
چناجه واقعا تصمیم گرفتید وارد این کار بشید میتونید روی کمک من حساب کنید .
موفق باشید .