سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی کارگاه نان فانتزی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام بچه ها خواستم بپرسم هیشکی در مورد راه اندازی فروشگاه نان فانتزی اطلاعاتی نداره درباره هزینه هاش آموزشهای لازم و چیزهای دیگه
من هم دارم تحقیق می کنم
خب چرا دوستان اطلاعات خودتون رو به اشتراک نمیذارید؟
نان فانتزی اگر خب پخته بشه و خوشمزه باشه خیلی خوب جواب میده یکی از دوستانم فتیر اراک تولید می کنه و تو اراک و تهران و قم پخش می کنه در یک سال به درامد سی میلیونی رسیده است و به بازاریاب هاش ماهی سه میلیون حقوق میدهد.... بزن نترس داداش
همه آن چیزی که میخواهید آنسوی ترس قرار دارد.
برای زدن نان فانتزی کلا شما نیاز به مجوز بهداشت دارین - یه چیزی حدود 200 متری با نقشه و دستگاههای خوب لازم دارین که در این ارتباط یکی از مهمترین مسائل کارگر وارد هست.

شاطر وارد از 50 هزار روزی به بالا کار می کنه که بستگی به تولید داره
فردار هم همینطور چیزی پایین تره
بسته بند و کارگرای ساده هم روزی 20 تا 30 تومن
دستگاه فر فانتزی که بستگی به هزینه شما داره قیمت نو شاید 20 تا 30 تومن و گاهی بیشتر - دست دوم خوب 20 تومن هست
دستگاه خمیرگیر از 3 تومن به بالا
دستگاه چونه گیر و رول کن همینطور
اتاق بخار
میزهای کار و سرد کردن نان
آرد آزاد 18% کیسه ای 52 تا 55 هزار تومان با حمل و نقل
مثلا وزن نان ساندویجی 90 گرمی 110 تا 120 تومان (حدودی)
وزن باگت بزرگ 300 گرمی حدود 800 تاد 1000 تومان ( دقیق یادم نیست)
شیرینی یزدی - شکری- نارگیلی و ... هم می شه کار کرد که خودمون کار می کردیم
و ...........
برای این کار باید ابتدا ویزیتورهای قهار داشته باشی که بتونی تعداد پخت خودت رو از 8 کیسه در روز بیشتر کنی که برات سود داشته باشه مخصوصا اگر 15 کیسه به بالابتونی تولید و فروش کنی
باید به جد رقبا را بررسی کنی که دچار مشکل نشی - گاهی اوقات می بینی که رقبا از قیمتی که تولید می کنی کمتر می فروشن و بلای جونت می شنو تو هم راه چاره ای نداری چون هزینه کردی و اگه خوب بررسی نکنی و یا ویزیتور نداشته باشی ،زود زمین می خوری

سوالی بود در حد توان در خدمتم
دنبال شاطر نان فانتزی برای کار در بوشهر میگردم 09173788924
سلام دوست عزیز
راجع به هزینه ها عرض کنم با حجم تولید 500 کیلو در روز . یعنی 12.5 کیسه. اگر از دستگاهای معتبر و نو استفاده کنید حدود 75 تومن هزینه راه اندازی خواهید داشت.
اگر برای شروع نخوای پروانه بهداشتی براش ثبت کنید و در حد کارگاه محلی کار کنید به فضای 72 متری با کف سرمایک و دیوار تا سقف کاشی نیاز دارید.
و برای گرفت کسب جواز باید به کارگروه ارد و نان شهرستان خودتون مراجعه کنید سپس بهداشت محیط
در حجم تولید 8 کیسه در روز یعنی 320 کیلوگرم ارد . اگر فروش کنید و کیعیت داشته باشید بهترین و پر درامدترین کار محسوب میشهاز نظر بنده
به چند دلیل: تنوع تولید در نان خیلی بالاس. ضایعات تولید بسیار ناچیز هست. و مهم تر از همه روز به روز مصرف نان حجیم رو به رشد هست. بهترین موقعیت هست که شما بتونید در زمان کوتاهی خودتونو جا بندازید و با پیشرفت کارتوک بتونید در اینده پروانه بهداشتی و استاندارد و غذا دارو رو براش بگیرید و به هر جا ک دلتون بخواد در برون مرزی شهرتون فروش کنید.
موفق باشید
دوستان سلام
من هم میخام یه همچین کاری رو انجام بدم اما در سطح کارگاه متوسط
کسی میدونه هزینه شروع و استارت کار چقدره
و باید از کجاها مجوز بگیری
و زمان گرفتن مجوز چقدره
سلام
شرایط افتتاح یک مغازه نان فانتزی تو شهر تهران چی هستش ؟ الان اصلا مجوز میدن ؟
حداقل چقدر سرمایه اولیه لازم داره؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع