سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فروشگاه شوینده بهداشتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من شش ماه پیش کارمو شروع کردم و فروشگاه بهداشتی و شوینده زدم و اوایل کار خوب پیشرفت کردم
و مشتری ها هم روزانه زیاد میشد اما در امدم تنها جوابگوی اجاره مغازه بود.

الان هنوزم بعد شش ماه نتونستم اونطور که باید فروش داشته باشم. قیمت هام پایین است و مشتری هام رو هم همیشه هم از نظر قیمت و هم راهنمایی کردن راضی نگه داشتم.

خیلی نگرانم و سرمایم هم داره تموم میشه لطفا راهنماییذکنید ایا باید کارمو عوض کنم یا خطر بر شکستگی دارم»

من تمام تلاشمو کردم و میکنم ولی خیلی نگرانم و هیچ کس رو هم ندارم که ازش راهنمایی بگیرم.Huh Confused

خواهش میکنم کمکم کنید.
دوست عزیز متاسفانه خیلی ها فکر میکنن که با قیمت پایین میتونن رقابت کنند و مشتری های بیشتری بدست بیارن ولی اصلا به این شکل نیست.
شما سعی یهسری سبد های کالای درست کنی و به صورت سبدی محصولاتت رو بفروشی.مطمئنم که فروش خوبی خواهی داشت.نمونه این مدل رو من از نزدیک دیدم.
سلام ممنون میشه لطفا بیشتر توضیح بدین
نمیشه یک جور برنامه ای برای خرید مشتری پیاده کنی که به ازای خرید بیشتر تخفیف بگیرند.درست یادم نیست جایی خونده بودم که درحال حاضر توی فروشگاههایی در امریکا در رابطه با بعضی محصولات بسته های ۰ ۱تایی تهیه شده که به اونها تخفیف تعلق میگیره. و چون محصولات بهداشتی امکان فسادشون کمه خانواده ها با خیال راحتتر میتونن یک بسته ۱۰ تایی از صابون یا پودر رختشویی بخرند.
لینک مرجع