سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بعد از یک سال از شروع کارم از همه اساتید سایت متشکرم!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام به همه دوستان و اساتید عزیز!
تقریبا دوسال قبل من از دانشگاه تهران انصراف دادم و برگشتم به شهر خودم! مدتی گیج و منگ بودم و نمی دونستم باید چیکار کنم یک تصادف شدید و خونه نشینیم مزید علت شد!

مدتها تو اینترنت میچرخیدم بدون هدف تا این که با انجمن آشنا شدم با راهنمایی های دوستان انجمن خیلی تجربه های عملی خوبی پیدا کردم و البته چند شکست هم داشتم....
تا این که از حدود یک سال قبل وارد کار پخش مواد غذایی شدم و اول به جنس های دست شروع کردم و الحمدلله بعد از چند ماه تونستم تقریبا با دست خالی نمایندگی یک برند معتبر رو بگیرم و بعد از گدشت چند ماه یک برند دیگه رو هم گرفتم و الان بعد از گدشت یک سال با داشتن چند نفر نیرو تونستم به درآمد مناسبی برسم و راه رو برای رسیدن به اهدافم هموار کنم!
خدا روشگر تونستم چند نفر دیگه رو هم در کنار خودم مشغول کنم!
الان هم هر روز دارم به نمایندگی های جدید و توسعه کارم فکر می کنم!

فک می کنم اگه با انجمن و اساتید خوبش آشنا نمی شدم شاید هیچ وقت به اینجا نمی رسیدم!
البته من هنوز اول راهم.. ....

بازهم و به طور خاص از مهندس کاظمی استاد قربانیان آقا مهدی شمس،آقا مهدی گل محمدی آقا عباس خالدی آقای صفری(تنگسیر) و ... تشکر می کنم!

امیدوارم همه دوستان تو زندگیشون موفق باشن!
(04-12-2015 01:36 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان و اساتید عزیز!
تقریبا دوسال قبل من از دانشگاه تهران انصراف دادم و برگشتم به شهر خودم! مدتی گیج و منگ بودم و نمی دونستم باید چیکار کنم یک تصادف شدید و خونه نشینیم مزید علت شد!

مدتها تو اینترنت میچرخیدم بدون هدف تا این که با انجمن آشنا شدم با راهنمایی های دوستان انجمن خیلی تجربه های عملی خوبی پیدا کردم و البته چند شکست هم داشتم....
تا این که از حدود یک سال قبل وارد کار پخش مواد غذایی شدم و اول به جنس های دست شروع کردم و الحمدلله بعد از چند ماه تونستم تقریبا با دست خالی نمایندگی یک برند معتبر رو بگیرم و بعد از گدشت چند ماه یک برند دیگه رو هم گرفتم و الان بعد از گدشت یک سال با داشتن چند نفر نیرو تونستم به درآمد مناسبی برسم و راه رو برای رسیدن به اهدافم هموار کنم!
خدا روشگر تونستم چند نفر دیگه رو هم در کنار خودم مشغول کنم!
الان هم هر روز دارم به نمایندگی های جدید و توسعه کارم فکر می کنم!

فک می کنم اگه با انجمن و اساتید خوبش آشنا نمی شدم شاید هیچ وقت به اینجا نمی رسیدم!
البته من هنوز اول راهم.. ....

بازهم و به طور خاص از مهندس کاظمی استاد قربانیان آقا مهدی شمس،آقا مهدی گل محمدی آقا عباس خالدی آقای صفری(تنگسیر) و ... تشکر می کنم!

امیدوارم همه دوستان تو زندگیشون موفق باشن!

موفق باشی دوست ملیاردر من 10_004
موفق باشی دوست عزیز به امید ملیاردر شدن شماSmile

میشه یکم راهنمایی کنید شروع کار پخش مواد غذایی به چه شکل هست؟
ینی از کجا و چجوری باید شروع کرد؟
جناب منصوری عزیز موفقتر باشی.
امید جان این دومین خبر عالی بود که از بچه های انجمن امروز شنیدم. خداراشکر میکنم
موفق خواهی بود فقط به خدایت و خودت ایمان داشته باش, ای اشرف مخلوقات
بهت تبریک میگم امید آقا
خوشحال شدیم که هر دوم از براد خوهرامون مسیر موفقیتو گرفتنو همینجوربه سرعت طی میکنن
آفرین بر همت و اعتماد شما
منم به نوبه خودم موفقیتت رو تبریک میگم
امیدوارم اتفاقات خوبی واست بیفته...
موفقتر باشید
تبریک آقا امید میلیاردر
کار نشد، نداره
سلام دوست عزیزم تبریک عرض میکنم. ماشاالله موفقیت بیشتر را هم بیا و در این تاپیک بگو.
موفق باشی توانا انرژی مثبت.+.
سلام
موفق باشی دوست خوب من
امیدوارم روز بروز ترقی کنی در کنار خانواده
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع