(04-17-2015 01:25 PM)top-banner نوشته شده توسط: [ -> ] (04-17-2015 03:19 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]سامیار شدی جیگرما خخخخخخ
ببینید درصورتی که سفارش دهنده بخواهد از پروانه ساخت و فرمولاسیون سفارش گیرنده استفاده کنه نیازی نیست خودش پروانه ساخت بگیره ، درصورتی که فرمولاسیون مال خودش باشه و یا برای صادرات بخواد نیاز به پروانه ساخته .
اتفاقا تو ایین نامم نوشته :
ج ) سفارش دهنده متقاضی تولید با نام تجاری مورد نظر خود با پروانه ساخت و فرمولاسیون سفارش گیرنده می باشد .
مثلا تولید کننده چیپس نمکی تولید میکنن شمام همون چیپسو بخوای ولی با برند خودت ، سفارش گیرنده میتونه با پروانه ساخت خودش برات تولید کنه ، حالا اگه بگی نه چیپس کچاب میخوام نیاز به پروانه داری .
اقای حیدری منظور از کد بهداشتی چیه ؟
قدم اول ثبت شرکته ! اول شرکت ثبت کنید ...
آقا سبحان ، سخت بهم ریختیم ... نظر شما چیه ؟ با چی شروع کنیم ؟ باید حتما با همون کارخونه ها کار کنیم ؟ اگه پروانه ساخت متفاوت باشه با محصول ما چقدر باید هزینه پروانه بدیم ؟؟؟؟ کلی هزینه بردار میشه !
در رابطه با کد بهداشتی من شنیدم که با ثبت شرکت و گرفتن کد بهداشتی ( که نیازمند 110 متر زمین ، دارای انبار ، اتاق خواب ، سرویس بهداشتی همه از کف تا سقف سرامیک و... ) میتونیم تولید کنیم ؟؟ البته زیر مجموعه شرکت تعاونی ها نه صنعت و معدن
راستش هنوز به پروانه ساخت نرسیدم ، من الان واس واحد خودم جواز تاسیس رو از جهاد گرفتم که تقریبا 2 تومنی در اومد ، بعدشم دستگاه ها رو بخریم بعد پروانه بهربرداری و مسیول فنی بعد پروانه ساخت
شما چی میخوای تولید کنی ؟
[/quote]
راستش هنوز به پروانه ساخت نرسیدم ، من الان واس واحد خودم جواز تاسیس رو از جهاد گرفتم که تقریبا 2 تومنی در اومد ، بعدشم دستگاه ها رو بخریم بعد پروانه بهربرداری و مسیول فنی بعد پروانه ساخت
[/quote]
به امید خدا نبات ، آبنبات ، نقل و فرآوری خشکبار[/color]
(04-17-2015 03:19 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]سامیار شدی جیگرما خخخخخخ
ببینید درصورتی که سفارش دهنده بخواهد از پروانه ساخت و فرمولاسیون سفارش گیرنده استفاده کنه نیازی نیست خودش پروانه ساخت بگیره ، درصورتی که فرمولاسیون مال خودش باشه و یا برای صادرات بخواد نیاز به پروانه ساخته .
اتفاقا تو ایین نامم نوشته :
ج ) سفارش دهنده متقاضی تولید با نام تجاری مورد نظر خود با پروانه ساخت و فرمولاسیون سفارش گیرنده می باشد .
مثلا تولید کننده چیپس نمکی تولید میکنن شمام همون چیپسو بخوای ولی با برند خودت ، سفارش گیرنده میتونه با پروانه ساخت خودش برات تولید کنه ، حالا اگه بگی نه چیپس کچاب میخوام نیاز به پروانه داری .
اقای حیدری منظور از کد بهداشتی چیه ؟
قدم اول ثبت شرکته ! اول شرکت ثبت کنید ...
من جیگرم جیگرم جیییگگگررررم :-)))
من نوکرتم سبحان خان
دقیقا فهمیدم چی شد - دمت گرم

(04-17-2015 12:44 PM)pishbar نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان معلومه تصمیم جدی برای راه اندازی این کار دارن
کار بسته بندی خشکبار و گیاهان داروئی واقعا کار سود آوریه فقط یه مقدار سرمایه برای خرید تجهیزات میخواد و بازاریابی قوی
در زمینه تامین مواد اولیه مثل زرشک ، زعفران ، آلو ، کشک رشته ای ، عناب و ... میتونید رو من حساب کنید
لطفا فهرستی از مواد اولیه تون همراه با قیمت برام پ خ فرمایید
[/quote]
[/quote]
نبات و اب نبات و نقل رو به راحتی میتونید از پروانه ساخت و دستگاه های یه کارخونه استفاده کنی ولی کارخونه خشکبار فرق داره .
بعد قضیه بسته بندیشون چجوریه ؟
(04-18-2015 02:04 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ] (04-17-2015 03:06 PM)top-banner نوشته شده توسط: [ -> ]
[/quote]
نبات و اب نبات و نقل رو به راحتی میتونید از پروانه ساخت و دستگاه های یه کارخونه استفاده کنی ولی کارخونه خشکبار فرق داره .
بعد قضیه بسته بندیشون چجوریه ؟
[/quote]
کل جنس هارو میخوام به صورت بسته بندی بدم بیرون ...
نبات رو به صورت نی دار تو بسته های کوچیک ( 200 - 400 - 800 )گرمی
نقل و آبنبات ( 400 - 800 ) گرمی
بقیه رو هم بسته بندی بدم بیرون حالا چه بسته بندی تصمیمی نگرفتم
چطوره که میفرمایید آبنبات و نبات رو میشه تولید کرد ولی خشکبار نه ؟؟؟!!
سامیار جان چه خبر ؟ به کجا رسوندی کارارو ؟
فعلا دنبال کارها هستم.
1- شرکت عمرانی رو ثبت کردم - ادامه کارهاشو انجام میدیم.
2- کم کم وسایل تولید قارچ رو دارم میگیرم.
3- هنوز دنبال کارخونه برای استفاده از ظرفیت خالی هستم.