سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کار تبلیغاتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(05-06-2015 02:22 AM)mohammad-alone نوشته شده توسط: [ -> ]خواهش میکنم دوست خوبم.

چون خودم تو این کارم برام مهم بودید...

خدا رو شکر.

منم فردا یا پس فردا برا نمایشگاه کتاب میام تهران.

میخوام به پاچخونه ها سر بزنم
برای نمونه کار اذیت نکردن ؟؟

ممنون.
نمونه کار من که چی بگم تو کامپیوترم دارم ولی نبردم. از همون چاپخونه که کارامو قرار چاپ کنه چند تا نمونه کار گرفتم. و هر مشتری نمونه کار میخواد اونا رو نشون میدم و میگم اینا نمونه های نوع کارت هستندو طرح اختصاصی براتون میزنیم.
منم منظورم همون نمونه کارتها بود ببخشید درست ننوشتم براتون ....
برای کانون تبلیغاتی 5 سال سابقه کار یا رشته مرتبط با تبلیغات و بازاریابی (گرافیک - مدیریت بازرگانی - اقتصاد- بازاریابی - مدیریت فروش و موارد مشابه) مورد نیازه. شما اگر شخص مورد اعتمادی که رشته مرتبط داشته باشه دور و برتون دارید با این روش اقدام کنید. مشخصات اون شخص رو به عنوان مدیر مسئول ثبت کنید و خودتون رو صاحب امتیاز. البته در تمامی مراحل ثبت کانون به نفر دومی که مشخصاتش رو ثبت می کنید هم باید باهاتون باشه.
(05-06-2015 07:26 PM)hamedmoez نوشته شده توسط: [ -> ]برای کانون تبلیغاتی 5 سال سابقه کار یا رشته مرتبط با تبلیغات و بازاریابی (گرافیک - مدیریت بازرگانی - اقتصاد- بازاریابی - مدیریت فروش و موارد مشابه) مورد نیازه. شما اگر شخص مورد اعتمادی که رشته مرتبط داشته باشه دور و برتون دارید با این روش اقدام کنید. مشخصات اون شخص رو به عنوان مدیر مسئول ثبت کنید و خودتون رو صاحب امتیاز. البته در تمامی مراحل ثبت کانون به نفر دومی که مشخصاتش رو ثبت می کنید هم باید باهاتون باشه.
ممنون از پاسختون.
رشته من حسابداریه!! نمیشه!!
دیپلم گرافیک رو هم قبول میکنن؟
(05-06-2015 06:05 PM)mohammad-alone نوشته شده توسط: [ -> ]منم منظورم همون نمونه کارتها بود ببخشید درست ننوشتم براتون ....

خواهش. بنظرم اگه یه چند تا نمونه طرح بزنید و تو تبلت یا گوشیتون بریزید کارسازه. من این کارم نکردم ولی اگه مشتری واقعا نیاز داشته باشه بهونه نمیاره
(05-06-2015 09:37 PM)mortaza_max نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از پاسختون.
رشته من حسابداریه!! نمیشه!!
دیپلم گرافیک رو هم قبول میکنن؟

فقط مدارک دانشگاهی مورد قبوله و سطح کارشناسی به بالا
(05-06-2015 09:39 PM)mortaza_max نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-06-2015 06:05 PM)mohammad-alone نوشته شده توسط: [ -> ]منم منظورم همون نمونه کارتها بود ببخشید درست ننوشتم براتون ....

خواهش. بنظرم اگه یه چند تا نمونه طرح بزنید و تو تبلت یا گوشیتون بریزید کارسازه. من این کارم نکردم ولی اگه مشتری واقعا نیاز داشته باشه بهونه نمیاره

مرسی از لطفتون الان همین کار رو کردم ولی برای لمس جنس کارت نمونه کارت لازمه
مرسی
از چاپخونه بخواید براتون نمونه کارت میده . منم نداشتم از چاپخونه گرفتم.
سلام من از ابتدای بحث رو خوندم
منم به این کار علاقه دارم و مدتی هم در این زمینه کار کردم
به شدت دنبال راه اندازی یک کار هستم ولی دید روشنی از این کار ندارم و نمی دونم واقعا چه باید کرد و آیا جواب میده یا خیر
اینطور که معلومه مشکلات زیادی وجود داره که البته میشه حلشون کرد به جز گرفتن مجوز!
اگه دوستی در این زمینه فعالیت دارن لط
متاسفانه پیام نصفه ارسال شد و مثل اینکه امکان ویرایش وجود نداره
اگر دوستی در این زمینه فعالیت دارن و می دونن این کار درآمد زا هست لطفا بیشتر راهنمایی کنن
البته این کار یکی از گزینه هایی هست که من بهش فکر می کنم که می شه واردش شد یا خیر
برای شما هم آرزوی موفقیت دارم آقا مرتضی
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع