03-18-2015, 10:30 PM
سلام دوستان وقت بخير
من به تازگي با سيستم سايت اشنا شدم و نميدونم كچا چيه اگخ اشتباهي جايي چيزي گذاشتم به بزرگي خودتون ببخشيد
اصل كار :
من در حال حاضر در يك مركزي به صورت نيمه وقت (ساعت اداره كاري) در حال كار هستم و حقوقم اصلا كفاف نميده در حد يه اب باريكه هست .
دنبايل يه كار خوب هستم براي عصر و شبم .
متاسفا نه به دليل يه مسايلي سرمايه ام را از دست دادم و الان حدود 2 الي 3 تومن دارم نياز شديد شدي به پول دارم چند شغل بعنوام نيمه وقت انتخواب كردم اگر كسي تجربه اي داره راهنمايي كنه ممنونش ميشم . مثلا چقدر سرمايه نياز داره كلا . سود دهيد چطوره ؟ از كجا شروع كرد و هرچي ديگه كه ميدونيد.
من رشته ام كامپيوتر است .
----------------------------------
شغل 1 - كافي نت و گيم نتي.
دوم : فست فود (فلافل) تجربه چند سالي دارم و همچنين علاقه و يكي از ارزوهامه
سوم : دفتر فني . چاپ تبليغات كپي و ...
چهارم : خريد و فروش هرچيز (بيزينس)
پنجم كسب و كار اينترنتي
---------------------------------
خدا خيرتون بده اگر تجره اي داريد بهم بگيد به ياري خدا از 15 فرورديت 94 ميخوام استارتش را بزنم شديد پول لازم هستم و بايد تا چند ماه ديگه 20 تومني جمع كنم ميدونم نميشه ولي تلاشم را ميكنم .
منتظر نطرات شما هستم .

من به تازگي با سيستم سايت اشنا شدم و نميدونم كچا چيه اگخ اشتباهي جايي چيزي گذاشتم به بزرگي خودتون ببخشيد

اصل كار :
من در حال حاضر در يك مركزي به صورت نيمه وقت (ساعت اداره كاري) در حال كار هستم و حقوقم اصلا كفاف نميده در حد يه اب باريكه هست .
دنبايل يه كار خوب هستم براي عصر و شبم .
متاسفا نه به دليل يه مسايلي سرمايه ام را از دست دادم و الان حدود 2 الي 3 تومن دارم نياز شديد شدي به پول دارم چند شغل بعنوام نيمه وقت انتخواب كردم اگر كسي تجربه اي داره راهنمايي كنه ممنونش ميشم . مثلا چقدر سرمايه نياز داره كلا . سود دهيد چطوره ؟ از كجا شروع كرد و هرچي ديگه كه ميدونيد.
من رشته ام كامپيوتر است .
----------------------------------
شغل 1 - كافي نت و گيم نتي.
دوم : فست فود (فلافل) تجربه چند سالي دارم و همچنين علاقه و يكي از ارزوهامه
سوم : دفتر فني . چاپ تبليغات كپي و ...
چهارم : خريد و فروش هرچيز (بيزينس)
پنجم كسب و كار اينترنتي
---------------------------------
خدا خيرتون بده اگر تجره اي داريد بهم بگيد به ياري خدا از 15 فرورديت 94 ميخوام استارتش را بزنم شديد پول لازم هستم و بايد تا چند ماه ديگه 20 تومني جمع كنم ميدونم نميشه ولي تلاشم را ميكنم .
منتظر نطرات شما هستم .