سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده پخش صبحانه بین مغازه دار ها نظات خود را بفرمایید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
باسلام
این ایده چند روزی است که دارم به آن فکر میکنم اینکه نزدیک های ساعت 9 به بعد که میشه اکثرا احساس کرسنگی میکنیم و اینکه یک نوع صبحانه سالم تهیه کنیم و در بسته بندی مناسب بین مغازه دارها پخش کنیم

لطفا دوستان نظرات خود را بیان کنید

ممنون
(03-16-2015 12:39 PM)bidoki نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام
این ایده چند روزی است که دارم به آن فکر میکنم اینکه نزدیک های ساعت 9 به بعد که میشه اکثرا احساس کرسنگی میکنیم و اینکه یک نوع صبحانه سالم تهیه کنیم و در بسته بندی مناسب بین مغازه دارها پخش کنیم

ممنون

ایده خوبیه منم چون رئیس اموزش و پرورش اشنامونه میخوام جواز پخش صبحانه تو مدارس بگیرم از سال تحصیلی اینده اگه بشه
خوبه اگه نون تازه باشه و ارزون و تر و تمیز باشه جواب میده به نظرم

ممنون

منظور شما از سالم چیه ؟
این پکیج شما چه محتویاتی داره که میشه بهش گفت سالم ؟
(03-16-2015 02:55 PM)Skp نوشته شده توسط: [ -> ]

ممنون

منظور شما از سالم چیه ؟
این پکیج شما چه محتویاتی داره که میشه بهش گفت سالم ؟

منظور من از صبحانه سالم این است که داخل آن از سوسیس و کالباس ،... استفاده نشده باشه
اگر باعث تبلیغ نشه مانند لینک زیر
http://www.tameadish.ir/
ایده خوبیه / فقط بازار هدف خودتون رو خوب مشخص کنید و بسته بندی شکیل و کاملا بهداشتی داشته باشید.
مثلا: همین مغازه دارها که فرمودید، یا نمونه های دیگر: تاکسیرانان - پارکبان ها - بانکی ها - دست فروشان بازار - و ...
البته قیمت هاتون باید مناسب باشه و مواد غذاییتون سالم و تازه.
کار نشد، نداره...
دقیقا ما توی بوشهر همچین مغازه ای داریم که کارش فقط دادن صبحانه هست یعنی کلا صبح تا صبح صبحانه بین اداره ها و خونه ها پخش می کنه
و بسیار هم درآمد خوبی داره
منم ایدتون رو خیلی دوست داشتم امیدوارم با پشتکار موفق بشید
فقط اینکا ررو دست تنها شروع نکنید برای نیروی همکار کسی رو در نظر گرفتین؟
سلام
برای پخش صبحانه جواز لازمه؟
منظورم بهداشته گیر نمیده؟
از کجا باید شروع کرد؟
ایده خیلی خوبیه
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع