03-15-2015, 11:16 PM
03-16-2015, 10:52 AM
درود
فعالتي هست كه كارش خواب دار و محصول هم زياد ميخواد
فرضا شما بخواي يك فروشگاه رو پر كني بيش از 10 ميليون وسيله ميخواد. حال بايد صبر كنيد تافروش بره
اما خوب وقتي مشتري مثل عروس داماد بيان فروشگاه و شما همه چيز داشته باشيد بيش از 2 ميليون از شما خريد خواهند كرد
دوتا سرويس متوسط الان دو تومان هست
فعالتي هست كه كارش خواب دار و محصول هم زياد ميخواد
فرضا شما بخواي يك فروشگاه رو پر كني بيش از 10 ميليون وسيله ميخواد. حال بايد صبر كنيد تافروش بره
اما خوب وقتي مشتري مثل عروس داماد بيان فروشگاه و شما همه چيز داشته باشيد بيش از 2 ميليون از شما خريد خواهند كرد
دوتا سرويس متوسط الان دو تومان هست
03-16-2015, 06:37 PM
با سلام
طبق فرموده ی استاد خوبمون آقای ایده، این کار خواب سرمایه زیادی داره
مدتی این کار رو انجام میدادم ولی چون جوون هستیم و حوصله ی خواب سرمایه و خاک خوری نداریم، مجبور به تحویل مغازه شدم.
اگه تک فروشی داشته باشید شاید براتون خوب باشه - با اینکه در پاساژ معروفی بودم، خانوم هایی میومدن که مثلا دو تا بشقاب چینی میخواستن یا یک عدد نمکدون
که این اصلا به نفع من که جنسم ناقص میشد نبود - یا در مورد کریستالها>>> باید مشتری خاصش بیاد که این هم مدتی رو لازم داره.
اگر قسطی فروشی داشته باشی، ممکنه سرمایه ت در گردش باشه و راحت تر بفروشی.
طبق فرموده ی استاد خوبمون آقای ایده، این کار خواب سرمایه زیادی داره
مدتی این کار رو انجام میدادم ولی چون جوون هستیم و حوصله ی خواب سرمایه و خاک خوری نداریم، مجبور به تحویل مغازه شدم.
اگه تک فروشی داشته باشید شاید براتون خوب باشه - با اینکه در پاساژ معروفی بودم، خانوم هایی میومدن که مثلا دو تا بشقاب چینی میخواستن یا یک عدد نمکدون

اگر قسطی فروشی داشته باشی، ممکنه سرمایه ت در گردش باشه و راحت تر بفروشی.