سلام به مولتی میلیونر های اینده نزدیک
دوستان عزیز یه سوالی داشتم
این که ما یکشنبه داریم میریم سفر طرف قشم
البته من زیاد راضی نبودم ولی الان ک فکر میکنم میبینم میتونم ازین سفر کسب درامد کنم
سرمایم حدود سه ملیون و پونضد هزار ریاله
.gif)
حالا از عزیزان میخوام پیشنهاداتونو بدین که چه کار کنم بهتره
در ضمن بسیار کم حجم باشه
امیدوارم ک جای درستی تاپیک زده باشم
راستی خدا قوت مسئولین و مدیران سایت
.gif)
سلام دوست عزیز
الان چون دم عیده هر جنسی بخوای بخری یه جورایی بهت می ندازن
توعید قشم و کیش و...کلا جنوب از لحاظ مسافر و جمعیت غوغاست
(03-13-2015 07:28 PM)پارمیدا وحیدی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
الان چون دم عیده هر جنسی بخوای بخری یه جورایی بهت می ندازن
توعید قشم و کیش و...کلا جنوب از لحاظ مسافر و جمعیت غوغاست
ممنون از نظر شما بانوی فرهیخته
من خانوادم یکسال قبله غید یعنی دو سه روز مونده به عید رفتن گناوه قیمتا کلللی ارزون بوده و خوده شهرم خلوت
ولی از سال تحویل به بعد و قیمتا چن برابر شده و جای سوزن انداختن نبوده
حالا من فرض و برین میگیرم که زمان خوبی برسیم و قیمت مناسب
حالا پیشنهاد شما چیه
میلیونر های دیگه دست به کار شید نظراته ارزشمندتونو بزارید
سلام / طبق فرموده ی خانم وحیدی این روزا دنبال خرید جنس برای کسب درآمد نرید. به جاش این دو هفته عید رو با این پول گردش کنید و از سفرتون لذت ببرید . کسب در آمد رو به بعد از عید موکول کنید.
(03-13-2015 10:21 PM)samiar afshari نوشته شده توسط: [ -> ]سلام / طبق فرموده ی خانم وحیدی این روزا دنبال خرید جنس برای کسب درآمد نرید. به جاش این دو هفته عید رو با این پول گردش کنید و از سفرتون لذت ببرید . کسب در آمد رو به بعد از عید موکول کنید.
ممنون از نظر شما اقای مهندس
عزیزم منظوره من صرفا خرید و فروشه تنها نبود
میخواستم ایده های عالیتونو برای کسب درامد بدونم
حتی خیلی کم
دوستان نظرتون برام بسیار ارزشمنده
بازم بگید لطفا
(03-13-2015 11:44 PM)Papi llon نوشته شده توسط: [ -> ] (03-13-2015 10:21 PM)samiar afshari نوشته شده توسط: [ -> ]سلام / طبق فرموده ی خانم وحیدی این روزا دنبال خرید جنس برای کسب درآمد نرید. به جاش این دو هفته عید رو با این پول گردش کنید و از سفرتون لذت ببرید . کسب در آمد رو به بعد از عید موکول کنید.
ممنون از نظر شما اقای مهندس
عزیزم منظوره من صرفا خرید و فروشه تنها نبود
میخواستم ایده های عالیتونو برای کسب درامد بدونم
حتی خیلی کم
دوستان نظرتون برام بسیار ارزشمنده
بازم بگید لطفا
دوست خوبم جزییاتی که فرمودید واضح نیستن.
با مبلغ مورد نظر میتونید لباس های زیر زنانه بخرید و در شهرهای دیگه بفروشید. و یا در بازار درگهان پوشاکی هستند که میتونید با قیمت مناسب خرید کنید و بفروشید. ایده های دیگری هم میتونید اجرا کنید ولی در مدت عید در مسافرت نمیتوان به سوددهی خوبی رسید مگر در موارد بالا. و مگر اینکه در شهر خودتان باشید که ایده های بیشتری را میتوان انجام داد.
دوست خوبم جزییاتی که فرمودید واضح نیستن.
با مبلغ مورد نظر میتونید لباس های زیر زنانه بخرید و در شهرهای دیگه بفروشید. و یا در بازار درگهان پوشاکی هستند که میتونید با قیمت مناسب خرید کنید و بفروشید. ایده های دیگری هم میتونید اجرا کنید ولی در مدت عید در مسافرت نمیتوان به سوددهی خوبی رسید مگر در موارد بالا. و مگر اینکه در شهر خودتان باشید که ایده های بیشتری را میتوان انجام داد.
[/quote]
ممنون مهندس افشار
راهنماییت خوب بود ولی یکم برنامه عقب افتاد در نتیجه زمانه خوبی نمیرسیم ب اونجا