سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه اندازی فروشگاه جورواجور اجناس چینی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان توی کیش طبقات بالای بعضی پاساژ ها یک سری فروشگاه هست که فقط اجناس چینی داره همه چیز از لوازم دم دستی مثل خلال دندون گرفته تا لوازم و کفش و لباس خواب و ... همه چی ..
توی شمال هم چند تایی دیدم ...

حالا یه تیم هستیم ...میخوایم یه فروشگاه اینجوری راه بیندازیم کسی جای سراغ داره که تو مراحل اول بشه ازش جنس به قیمت و ارزان خرید تا راه بیفتیم و بعد بریم خودمون وارد کنیم .
..
(03-09-2015 10:53 AM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان توی کیش طبقات بالای بعضی پاساژ ها یک سری فروشگاه هست که فقط اجناس چینی داره همه چیز از لوازم دم دستی مثل خلال دندون گرفته تا لوازم و کفش و لباس خواب و ... همه چی ..
توی شمال هم چند تایی دیدم ...

حالا یه تیم هستیم ...میخوایم یه فروشگاه اینجوری راه بیندازیم کسی جای سراغ داره که تو مراحل اول بشه ازش جنس به قیمت و ارزان خرید تا راه بیفتیم و بعد بریم خودمون وارد کنیم .
..

دوست عزیز توی کیش و قشم که این فروشگاه ها رو دیدی، صاحب اصلیشون خود چینی ها هستن، این افراد مستقیم از دولت چین برای ایجاد چنین فروشگاه هایی حقوق میگیرین، شما برای تهیه چنین کالاهایی سه راه دارید، اول از همه خرید مستقیم از چین که مسلما کمی زمانبر و نیاز به سرمایه بیشتر دارید، دومین راه حل اینه که با مراجعه به همین افراد چینی که در قشم و کیش فروشگاه های بزرگی دارن مراجعه کنید و درخواست خرید عمده بدین، ولی متاسفانه بعضیاشون قبول نمیکنن باید با همشون مذاکره کنید که فروشنده خوب رو برای خودتون پیدا کنید، سومین راه حل، بگردین تو تهران وارد کننده دسته اول اجناس چینی چه کسی هست، ولی متاسفانه باز هم مثل یک فروشگاهی که شما دیدید اجناس جور نیست، دو راه اول بهترن ولی کمی زمانبر هستن.
برای شروع بهتره جور وا جور کار نکنید روی چند تا محصول خاص و پر فروش تمرکز کنید
بعدا که راه افتادید به قول خودتون جور واجورش کنید
محصولات چینی!فکر کنم منظورت محصولات TVباشه.
هستند وارد کننده هایی که با قیمت رقابتی این اجناس رو میفروشن.در گروه توزیع ما
بخش عمده محصولات TVوجود داره.
قیمت ها و کیفیت هم برخی اجناس واقعا کیفیت ندارند ولی برخی خوب هستند و مطلوب...
(03-09-2015 05:57 PM)amir_dj نوشته شده توسط: [ -> ]محصولات چینی!فکر کنم منظورت محصولات TVباشه.

نه منظور فروشگاهی است که همه چیزای دم دستی و متنوع رو داشته باشه ..
(03-10-2015 12:26 AM)davaran نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-09-2015 05:57 PM)amir_dj نوشته شده توسط: [ -> ]محصولات چینی!فکر کنم منظورت محصولات TVباشه.

نه منظور فروشگاهی است که همه چیزای دم دستی و متنوع رو داشته باشه ..

اوکی متوجه شدم.خیلی خوبه اما قبلش یه تحقیق محیطی کن ببین چندتا مغازه اینجوری
در شهرتون هست و ...(به قولی مطالعات پیش بازار)

البته تو محصولات وارداتیtv عموما لوازم دم دستی مغازه ها هم وجود داره مثلا:

کارواش خانگی
آچار همه کاره
ظرف غذای کودک
بالش چند کاره
ماساژور صورت و ...و...
و....

البته حاشیه سود مناسبی هم داره و ...12_002

انشالا تو همین تاپیک شرح موفقیت خودتون رو بنویسید همه خوشحال میشیم
اگه بخواید من میتونم براتون وارد کننده محصولات چینی پیدا کنم که منصفانه کار کنه..
لینک مرجع