08-23-2011, 03:04 PM
نه یه سری اطلاعات از سایت http://www.mitoonam.com/about/ بدست آوردم ولی دوست دارم اول مطمئن بشم که این روش درآمد زا نیست بعد بگردم دنبال روش دیگه ای ... منم میخوام بیشتر بدونم...
(08-24-2011 11:50 AM)melika330 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز
شما چگونه می توانید شماره حساب در بانک خارج ایران داشته باشید در صورتیکه ایران هستید ؟ این را بایستی بدانید که گوگل ادسنس قبل از اینکه به شماره حساب شما مبلغی واریز کند از طریق شماره تلفنی ( مو بایل ) که به ایشان می دهید مطمئن می شوند که شما یک نفر واقعی می باشید با آدرس و شماره حساب واقعی نه مجازی بعد از اینکه شما ایشان را تائید کردید مبلغ چک به آدر س شما ارسال می شود و شما آن چک را می توانیدنقد کنید . اگر سوالی باشد در خدمت هستم
(08-27-2011 10:17 PM)melika330 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست گرامیبخدا آنقدر راههاي پولدار شدن تو كشور خودمون هست كه لازم نباشه لقمه رو دور سرمون بچرخونيم و چشممونو به گوگل ادسنس و يا ساير سايتهاي خارجكي بدوزيم
در رابطه با گوگل ادسنس خدمتتان عرض کنم شما بهتره بر روی یک وبلاگ به زبان غیر فارسی کار کنید حال ترکی باشد انگلیسی یا ژاپنی و یا زبانهای مشابه باشد وقتی شما توانستید آن وبلاگ را مدیریت کنید بعد از تقریبا سه یا چهارماه نوشتن مطالب و به روز کردن وبلاگ آنوقت موقعیت آن می باشد که روی گوگل ادسنس و سایتهای مشابه اقدام کنید یعنی اینکه گوگل ادسنس اولویت اول را ندارد اولویت اول وبلاگ با موضعی که بینده زیاد ی را بخود جلب کند که انشا ء درموقعیت مناسب خواهم نوشت . اگر باز سوالی باشد بنده در خدمت هستم
(08-28-2011 01:16 AM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ](08-27-2011 10:17 PM)melika330 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست گرامیبخدا آنقدر راههاي پولدار شدن تو كشور خودمون هست كه لازم نباشه لقمه رو دور سرمون بچرخونيم و چشممونو به گوگل ادسنس و يا ساير سايتهاي خارجكي بدوزيم
در رابطه با گوگل ادسنس خدمتتان عرض کنم شما بهتره بر روی یک وبلاگ به زبان غیر فارسی کار کنید حال ترکی باشد انگلیسی یا ژاپنی و یا زبانهای مشابه باشد وقتی شما توانستید آن وبلاگ را مدیریت کنید بعد از تقریبا سه یا چهارماه نوشتن مطالب و به روز کردن وبلاگ آنوقت موقعیت آن می باشد که روی گوگل ادسنس و سایتهای مشابه اقدام کنید یعنی اینکه گوگل ادسنس اولویت اول را ندارد اولویت اول وبلاگ با موضعی که بینده زیاد ی را بخود جلب کند که انشا ء درموقعیت مناسب خواهم نوشت . اگر باز سوالی باشد بنده در خدمت هستم