سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دانلود کسب درآمد حرفه ای با گوگل ادسنس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
نه یه سری اطلاعات از سایت http://www.mitoonam.com/about/ بدست آوردم ولی دوست دارم اول مطمئن بشم که این روش درآمد زا نیست بعد بگردم دنبال روش دیگه ای ... منم میخوام بیشتر بدونم...
دوستان ، مژده !
کار از شما ، حساب ارزی دلاری و یورویی از من !
یعنی شما میتونین یه حساب برای هر کدوممون تو خارج باز کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاش یه چیز دیگه ای خدا خوسته بودیم
اره دیگه Big Grin ! مگه شرط حساب بانکی داشتن ، یا همون حساب ارزی ، تابعیت کشور خارجی نیست ! من میتونم انجامش بدم ! اما تا اواسط مهر ماه !
ای ول .........من رفتم دنبال بررسی بیشتر
سلام دوستان عزیز
شما چگونه می توانید شماره حساب در بانک خارج ایران داشته باشید در صورتیکه ایران هستید ؟ این را بایستی بدانید که گوگل ادسنس قبل از اینکه به شماره حساب شما مبلغی واریز کند از طریق شماره تلفنی ( مو بایل ) که به ایشان می دهید مطمئن می شوند که شما یک نفر واقعی می باشید با آدرس و شماره حساب واقعی نه مجازی بعد از اینکه شما ایشان را تائید کردید مبلغ چک به آدر س شما ارسال می شود و شما آن چک را می توانیدنقد کنید . اگر سوالی باشد در خدمت هستم
(08-24-2011 11:50 AM)melika330 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز
شما چگونه می توانید شماره حساب در بانک خارج ایران داشته باشید در صورتیکه ایران هستید ؟ این را بایستی بدانید که گوگل ادسنس قبل از اینکه به شماره حساب شما مبلغی واریز کند از طریق شماره تلفنی ( مو بایل ) که به ایشان می دهید مطمئن می شوند که شما یک نفر واقعی می باشید با آدرس و شماره حساب واقعی نه مجازی بعد از اینکه شما ایشان را تائید کردید مبلغ چک به آدر س شما ارسال می شود و شما آن چک را می توانیدنقد کنید . اگر سوالی باشد در خدمت هستم

شما خودتون با گوگل ادسنس پول درآوردید؟؟یعنی یه آدم فارسی زبون به ما زنگ میزنه و ازمون سوال میکنه؟؟
یعنی اگه یه شماره حساب الکی هم بدیم اونا قرار نیس بررسی کنن؟اول زنگ می زنن؟؟ تشکر
melika330 عزیز
شما خودتون با گوگل ادسنس پول درآوردید؟؟یعنی یه آدم فارسی زبون به ما زنگ میزنه و ازمون سوال میکنه؟؟
یعنی اگه یه شماره حساب الکی هم بدیم اونا قرار نیس بررسی کنن؟اول زنگ می زنن؟؟
به سایت http://o-n-b-u-x.blogfa.com/ که دوست عزیزمون معرفی کردن هم سر زدم ولی این آقاهه خارجکی حرف میزنه و خودش مشکل حساب بانکی نداره !
مشتاقانه منتظر پاسختان هستم...با سپاس
سلام دوست گرامی
در رابطه با گوگل ادسنس خدمتتان عرض کنم شما بهتره بر روی یک وبلاگ به زبان غیر فارسی کار کنید حال ترکی باشد انگلیسی یا ژاپنی و یا زبانهای مشابه باشد وقتی شما توانستید آن وبلاگ را مدیریت کنید بعد از تقریبا سه یا چهارماه نوشتن مطالب و به روز کردن وبلاگ آنوقت موقعیت آن می باشد که روی گوگل ادسنس و سایتهای مشابه اقدام کنید یعنی اینکه گوگل ادسنس اولویت اول را ندارد اولویت اول وبلاگ با موضعی که بینده زیاد ی را بخود جلب کند که انشا ء درموقعیت مناسب خواهم نوشت . اگر باز سوالی باشد بنده در خدمت هستم
(08-27-2011 10:17 PM)melika330 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست گرامی
در رابطه با گوگل ادسنس خدمتتان عرض کنم شما بهتره بر روی یک وبلاگ به زبان غیر فارسی کار کنید حال ترکی باشد انگلیسی یا ژاپنی و یا زبانهای مشابه باشد وقتی شما توانستید آن وبلاگ را مدیریت کنید بعد از تقریبا سه یا چهارماه نوشتن مطالب و به روز کردن وبلاگ آنوقت موقعیت آن می باشد که روی گوگل ادسنس و سایتهای مشابه اقدام کنید یعنی اینکه گوگل ادسنس اولویت اول را ندارد اولویت اول وبلاگ با موضعی که بینده زیاد ی را بخود جلب کند که انشا ء درموقعیت مناسب خواهم نوشت . اگر باز سوالی باشد بنده در خدمت هستم
بخدا آنقدر راههاي پولدار شدن تو كشور خودمون هست كه لازم نباشه لقمه رو دور سرمون بچرخونيم و چشممونو به گوگل ادسنس و يا ساير سايتهاي خارجكي بدوزيم
(08-28-2011 01:16 AM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-27-2011 10:17 PM)melika330 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست گرامی
بخدا آنقدر راههاي پولدار شدن تو كشور خودمون هست كه لازم نباشه لقمه رو دور سرمون بچرخونيم و چشممونو به گوگل ادسنس و يا ساير سايتهاي خارجكي بدوزيم

سلامpulaki عزیز
لطفا یک مورد را نام برده مثال بزنید.............
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع