سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: كار در مشاعات پاساژ در تهران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام من يه غرفه در پاساژ ميرداماد تهران گرفتم
رو به روي يه كافي شاپ
ميخوام خوراكي اونجا عرضه كنم
چيزي كه بو نداشته باشه مثل ذرت مكزيكي و اسنك
اما خوراكيي باشه جذاب كه مردمم دوست داشته ياشن
راستش اونجا زيورالات گذاشته بودم و كارهاي هنري كار دست كه متاسفانه فروش نداشت و استقبال نشد
پيشنهاد براي اين غرفه 1در 1 بهم ميدين لطف
اگر سرمایه ی لازم رو دارید (15 تا 20 میلیون تومان) ، میتونید برند ایرانی " کُرن داگ " رو شروع کنید. در گوگل سرچ بفرمایید.
(03-08-2015 09:00 PM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ]اگر سرمایه ی لازم رو دارید (15 تا 20 میلیون تومان) ، میتونید برند ایرانی " کُرن داگ " رو شروع کنید. در گوگل سرچ بفرمایید.

ممنون از راهنمايي شما
بله كرن داگ بسيار خوب هست و طرفداراي خاص خودشو داره
اما متاسفانه بدليل بوش ميترسم با هيئت مديره پاساژ درگير شمUndecided
نظرتون در مورد كول كاپ چيه اساتيد؟
با یک دستگاه گرمکن کوچک میتوانید سمبوسه و پیراشکی گوشت یا پیراشکی سوسیس هم به مردم بدید
باقلوا هم خیلی طرفدار داره
پاساژ میرداماد پشت مترو؟
منم میخواستم غرفه پاستیلش رو بگیرم...ولی به نظرم پاساژ شلوغی نبود...دونات ، آبمیوه از اینجور چیزا هم خوبه
بله همونجاست
ممنونم از راهنماييتاتون
اره هنوز متاسفانه راه نيوفتاده
اما اينده خوبي داره ايشالا
(03-09-2015 09:38 AM)patricia نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-08-2015 09:00 PM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ]اگر سرمایه ی لازم رو دارید (15 تا 20 میلیون تومان) ، میتونید برند ایرانی " کُرن داگ " رو شروع کنید. در گوگل سرچ بفرمایید.

ممنون از راهنمايي شما
بله كرن داگ بسيار خوب هست و طرفداراي خاص خودشو داره
اما متاسفانه بدليل بوش ميترسم با هيئت مديره پاساژ درگير شمUndecided

تا اونجایی که من میدونم بوی خاصی نداره. بازم از مدیران و تولیدکنندگان کرن داگ سوال بفرمایید.
به هر حال کارهای دیگه هم هست: مثل بستنی - آبمیوه طبیعی - شکلات و ...
سوال از شما: برای گرفتن این غرفه، به مدیریت پاساژ مراجعه کردید یا آگهی اجاره دیدید؟ و مبلغ اجاره چقدر بود؟
بله صحبت كرديم و اونجارو گرفتيم
گفتم خدمتت.ن يا نه نمي دونم ما اونجا كار زيورالات و كارهاي دستي مثل مگنت كاشي نقاشي شده و سازه هاي خميري و وارمر و اينا گذاشتيم نگرفت
الان ميخوايم فسخ كنيم كه كلي ضرر هست و يا تغيير كاربري بديم
800 ماهي و 70 شارژ
(03-08-2015 12:46 PM)patricia نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من يه غرفه در پاساژ ميرداماد تهران گرفتم
رو به روي يه كافي شاپ
ميخوام خوراكي اونجا عرضه كنم
چيزي كه بو نداشته باشه مثل ذرت مكزيكي و اسنك
اما خوراكيي باشه جذاب كه مردمم دوست داشته ياشن
راستش اونجا زيورالات گذاشته بودم و كارهاي هنري كار دست كه متاسفانه فروش نداشت و استقبال نشد
پيشنهاد براي اين غرفه 1در 1 بهم ميدين لطف

سلام لطفا تماس بگيريد راجع به پيشنهاد يه موضوع كار جديد و متناسب با شرايط شما : ٨٨٦٠٦٠٤١
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع