سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اسم برای خدمات کامپیوتری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان عزیز
با توجه به رزومه خودم و راهنمایی های شما عزیزان تصمیم گرفتم به شغل خودم ( خدمات کامپیوتری ) برگردم و در حال باز کردن مغازه هستم .
لطفا یه اسم مناسب برای این کار پیشنهاد بدین
( کلا خدمات نرم افزار و سخت افزاری و ثبت نام های اینترنتی و کپی اینا همشو انجام میدم )

از دوستان اگر کسی تو کار پخش قطعات اصلی یا لوازم جانبی باشه خوشحال میشم همکاری کنم
خدمات کامپیوتری آریا
(03-04-2015 02:23 PM)ariaman71 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز
با توجه به رزومه خودم و راهنمایی های شما عزیزان تصمیم گرفتم به شغل خودم ( خدمات کامپیوتری ) برگردم و در حال باز کردن مغازه هستم .
( کلا خدمات نرم افزار و سخت افزاری و ثبت نام های اینترنتی و کپی اینا همشو انجام میدم )

از دوستان اگر کسی تو کار پخش قطعات اصلی یا لوازم جانبی باشه خوشحال میشم همکاری کنم

سلام موفق باشی برادر.

در مورد اسم مغازه و ...ای کاش شهر خودت رو هم میگفتی روی اون پیشنهاد میدادیم.

البته یک اسم خاص و تک پیشنهاد میکنم:
ساتراپ یعنی نگهبان و محافظ شهر

در مورد سخت افزار و خرید به قیمت عمده میتونم نمایندگی شرکت ویرا رو بهت پیشنهاد بکنم که اگر خواستی و سوالی بود از من بپرس توضیح میدم بهت.
(03-04-2015 05:21 PM)amir_dj نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-04-2015 02:23 PM)ariaman71 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز

سلام موفق باشی برادر.

در مورد اسم مغازه و ...ای کاش شهر خودت رو هم میگفتی روی اون پیشنهاد میدادیم.

البته یک اسم خاص و تک پیشنهاد میکنم:
ساتراپ یعنی نگهبان و محافظ شهر

در مورد سخت افزار و خرید به قیمت عمده میتونم نمایندگی شرکت ویرا رو بهت پیشنهاد بکنم که اگر خواستی و سوالی بود از من بپرس توضیح میدم بهت.

اردبیل هستم داداش
اردبیل هستم داداش
[/quote]

اوکی12_002

خب پس بهتره اسم ترکی بذاری رو کسب و کارت.

البته ساتراپ سیستم که همون اول گفتم اسم خوبیه و معنیش هم عالیه و هم اینکه
در ذهن مردم میمونه.

گرچه اسمی مثل بیلگیسایار به معنی کامپیوتر در ترکی هم خوبه10_004
تک رایانه
لینک مرجع