سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کمک برای دریافت وام 3میلیونی خیلی واجب
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من به یه وام 2 یا 3 میلیونی نیاز دارم میتونم تا ی ضامن رو هم جور کنم لطفا میشه بگید چه بانک یا قرض الحسنه ای بدون سپرده و بهره کم این وام رو میده؟

لطفااااا هرکی میتونه کمکم کنه نیاز دارم به این وام ، میخوام برم خواستگاری ولی قبلش باید ی کار کوچیک راه بندازم که بتونم دهن خانواده همسر آیندم رو ببندم ، بازمم میگم لطفا کمک کنید
(02-28-2015 01:47 PM)omidsusa نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من به یه وام 2 یا 3 میلیونی نیاز دارم میتونم تا ی ضامن رو هم جور کنم لطفا میشه بگید چه بانک یا قرض الحسنه ای بدون سپرده و بهره کم این وام رو میده؟

لطفااااا هرکی میتونه کمکم کنه نیاز دارم به این وام ، میخوام برم خواستگاری ولی قبلش باید ی کار کوچیک راه بندازم که بتونم دهن خانواده همسر آیندم رو ببندم ، بازمم میگم لطفا کمک کنید

الان موسسه اي كه وام بده با بهره كم بدون سپرده نيست ولي بانك قوامين به روز به شما بدون سپرده گذاري وام ميده با بهره 26درصد
(02-28-2015 01:50 PM)حسن قجر نوشته شده توسط: [ -> ][quote='omidsusa' pid='148353' dateline='1425115048']
الان موسسه اي كه وام بده با بهره كم بدون سپرده نيست ولي بانك قوامين به روز به شما بدون سپرده گذاري وام ميده با بهره 26درصد

خب داداش بانک دیگه ای نیست بجز بانک قوامین ؟ آخه اینجا بانک قوامین نداریم ما
لینک مرجع