با سلام من میخواستم بدونم نظر شما چیست در مورد:
من 200 ملیون پول دارم و میخوام یک کسب و کار در "بالا شهر" مثلا تجریش یا جایی که کسب و کار خوب میچرخه
نظرای من: کافی شاپ /فروش لباس زنانه و لوازم ارایش زنانه
حالا یه چیزایی شندم میگن تو تجریش بیشتر کافی شاپا تعغیر شکل دادن با فست فود
میخواستم بدونم نظر شما چیه یا چه پیشنهادی دارید و کجا؟
تشکر از همتون که تاپیکمو خوندین امید وارم جوابی بدید!

سلام نمیدونم تو تجریش قیمت جا گرفتید یا نه ولی ، 200 میلیون فقط یا هزینه جا میشه یا هزینه راه اندازی
فست فود و آبمیوه ای و کافی شاپ هم انقد اونجا فراوونه که فقط معروفها و قدیمیهاش پر هست و باید حتما 1 کار جدید و ایده ی بکر براش داشته باشید تا مشتری براتون جمع بشه
چون اونجا غیر از مرکز خرید بودن بیشتر پاتوقی هست
لوازم آرایشی و پوشاک هر دوتاش اونجا سود داره ولی ببین کدوم مغازه کمتری اونجا وجود داره
اول از همه ببینید توانایی و مهارت انجام چه کاری را دارید؟
در هر کاری اگر بدون آموزش دیدن، یادگیری و تحقیق وارد بشید، موفق نخواهید بود.
بعد از پیدا کردن مهارت، نوبت به ایده میرسه، حالا این ایده میتونه یه نوع فست فود، آبمیوه، بستنی، کافی شاپ، سفره خانه و ... باشه . شما باید یه ایده خوب و جدید بدید تا مشتری فراوونی گیرتون بیاد ( البته مدتی هم باید صبر کرد تا ایده تون اجرایی و به سود دهی برسه ) >>> نمونه : آیس پک، انواع فست فودها ( نمونه های موفق: آش در خیابان ولیعصر - بستنی نیم متری در خیابان ولیعصر - فست فود در خیابان دربند و در میدان تجریش و...
در مورد پوشاک و لوازم آرایشی هم همینطور >> با یه ایده جالب و کمی خلاقیت میتونید فروش خوبی داشته باشید
البته در این مناطق 200 میلیون برای اجاره مغازه ممکنه کافی باشه / به مناطق دیگر فکر کنید .
------------------
پیشنهاد من: فست فود خاص در منطقه غرب تهران نزدیک یا در مراکز خرید - پوشاک زنانه و یا بچه گانه در مسیر پر رفت و آمد - گرفتن نمایندگی بعضی فست فود ها -
و باز هم اگر از مهارت هاتون بیشتر بگید، راحت تر میشه راهنمایی کرد.
کار نشد نداره...