سلام به همه من یه مغازه تو یه منطقه کم درامد و تقریبا صنعتی دارم قبلا لوازم یدکی داشتم سرمایه نقدی هم دارم میخاستم نظر بدید چه کار و کسبی راه اندازی کنم
سوال خیلی کلی مطرح شده باید عنوان کنی چه تخصص یا علاقه ای داری ویژگی های محل مورد نظر چیه یه کم تحقیق کن اطلاعات بده تا اطلاعات بگیری
در منطقه کم درآمد؟ صنعتی؟ اطلاعات کاملتری بدهید.
شاید بهترین گزینه، یه مغازه کوچک سوپر مارکت باشه ولی باز هم باید اطلاعات بیشتری بدهید مثلا در این شهرک صنعتی چه چیزهایی بیشتر تولید میشه؟ و دیگر مسائل.
صنعتی یعنی پر از گاراژ شامل صافکار .مکانیک.باتری سازوفروشنده لوازم یدکی ماشین که داره کم کم گاراژها بسته میشن.و مردم کم درآمد و کارگر نشین-مقابل مغازه مزار شهدا و قبرستان است
(02-26-2015 02:25 PM)فربد نوشته شده توسط: [ -> ]صنعتی یعنی پر از گاراژ شامل صافکار .مکانیک.باتری سازوفروشنده لوازم یدکی ماشین که داره کم کم گاراژها بسته میشن.و مردم کم درآمد و کارگر نشین-مقابل مغازه مزار شهدا و قبرستان است
با این اوصاف سرمایه گذاری در این مکان به صرفه نیست.
مگر مغازه مواد خوراکی ( که این هم در همچین مکانی، خیلی پرسود نمیتونه باشه )
شما باید صنفی رو راه اندازی کنید که بیشتر به درد مغازه داران و صنعت کاران اون منطقه بخوره، باید بررسی بشه که توی اون منطقه این افراد بیشتر به دنبال چه چیزی هستن، بدون تحقیق اصلا نمیشه نظر قطعی داد.