سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی در مورد چاپ سیلک
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان آیا کسی تو انجمن با چاپ سیلک کار کرده آخه یه چند سوال برای شروع کارم داشتم . اگه کسی بلده لطف کنه بگه تا سوالم رو بپرسم. ممنون
در انجمن سرچ کنید ، در اینباره قبلا بحث شده
مطالب داخل انجمن رو خوندم اما می خوام بدونم که آیا از عکسی که گذاشتم می شه با چاپ سیلک شبیه این طرح رو درست کرد و این که می شه اصلا شابلونش رو درست کرد یا نه؟

[تصویر: silk_1.jpg]
(02-20-2015 11:57 PM)clever نوشته شده توسط: [ -> ]مطالب داخل انجمن رو خوندم اما می خوام بدونم که آیا از عکسی که گذاشتم می شه با چاپ سیلک شبیه این طرح رو درست کرد و این که می شه اصلا شابلونش رو درست کرد یا نه؟

چنین طرح هایی می خواید؟ در چه تعداد؟
(02-20-2015 11:57 PM)clever نوشته شده توسط: [ -> ]مطالب داخل انجمن رو خوندم اما می خوام بدونم که آیا از عکسی که گذاشتم می شه با چاپ سیلک شبیه این طرح رو درست کرد و این که می شه اصلا شابلونش رو درست کرد یا نه؟

سلام به نظرم با چاپ سیلک نمیشه رنگارنگ توی یکبار چاپ کرد.
اما اگه خواستی هر تعداد که خواستی من میتونم برات با چاپ روی پارچه و ... چاپش کنم.
خواستی پیام خصوصی بده.
چاپ sublimation یا تصعیدی روش خیلی خوبیه برای چاپ روی پارچه و موندگار خوبی داره و محدودیتی در طرح و رنگ نداره
دوستمون amir386 اینکاره هستند و می تونید باهاشون همکاری کنید.

من هنوز آماده همکاری با شما هستما.
لینک مرجع