سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: میخوام شروع کنم(تولید زغال)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام خدمت دوستان گل و بزرگوار و میلیاردر

راستش من چند وقتی میخوام تولیدی بزنم.اول خواستم تولیدی دستمال کاغذی بزنم و نشد

بعد فعل و انفعالاتی تصمیم گرفتم که تولیدی زغال بزنم.اما دوست دارم قبلش یه مشورت بهم بدین
از عمده فروش زغال و بگیرم و بسته کنم بفروشم؟
یا دستگاهشو بگیرم تولید کنم؟
مزایای اولی اینه که دردسر نداره و فقط بسته بندی و عیبش اینه که نمیشه به شهرای اطذاف صادر کرد چون به صرفه نیست
مزایای دومی سود بیشتر و قابل صادرات به شهرها و استان های اطراف و عیبش دردسر خرید چوب
لطـــــــــــــــــــــــــــــفا راهنماییم کنین
با تشکر
سلام ایزدی هستم نظرم اینه از عمده فروش بگیر بسته بندی کن با این روش بهتره بعدش تو بازار شناخته شدی دستگاه بگیر ی برای کارت بهتره منم می خواستم راه بندازم منتها دوستان همکاری نکردن
باید بازار هدف در نظر بگیری مثلا94/1/13
به نظر من بیشترین بیشترین فروش ذغال و چوبه ومرغ هست...
کسی بیاد کنار اماکن ومکان های شهر که مردم میتونن برن چوب وژل اتش زا منقل یا... بیاره عالیه

شما اگه میخوایی فروش خوبی داشته باشید باید بازار هدف ومصرف بشناسین مثلا استان های اهواز و سیستان وبلوچستان مصرف قلیون بیشترین هستند...یا اردبیل باز قلیان کم مصرف میشه توی امار خوندم...

بهترین ذغال واسه قلیان طبق گفته مغازه دار ها ذغال لیموی جهرم هست...
باز واسه کباب شاید یه ذغال دیگه به کار بیاد ولی ذغال لیمو بهترینه....به نظرم بازم خودت باید تحقیق کنی که چی خوبه چی بده...
(02-17-2015 12:16 AM)مختار ایزدگشسب نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ایزدی هستم نظرم اینه از عمده فروش بگیر بسته بندی کن با این روش بهتره بعدش تو بازار شناخته شدی دستگاه بگیر ی برای کارت بهتره منم می خواستم راه بندازم منتها دوستان همکاری نکردن
با سلام خدمت آقای ایزدی
الان چند نفر هستن فقط بسته بندی میکنن و مشتری های خودشونو دارن.من خوزستانم بازار زغال کبابی و قلیونی خوبه.از عمده فروش بخرم تا جا بیوفتم کاملا درست و منطقی.اما بدی که داره واسه رقابت باید کمتر از بقیه فروخت که از عمده فروش بخرم کرایه بار و بسته بندی نمیشه رقابت کرد.
باید جوذی باشه که بازار بگیرم دستم
(02-17-2015 12:46 AM)bibak@zah نوشته شده توسط: [ -> ]باید بازار هدف در نظر بگیری مثلا94/1/13
به نظر من بیشترین بیشترین فروش ذغال و چوبه ومرغ هست...
کسی بیاد کنار اماکن ومکان های شهر که مردم میتونن برن چوب وژل اتش زا منقل یا... بیاره عالیه

شما اگه میخوایی فروش خوبی داشته باشید باید بازار هدف ومصرف بشناسین مثلا استان های اهواز و سیستان وبلوچستان مصرف قلیون بیشترین هستند...یا اردبیل باز قلیان کم مصرف میشه توی امار خوندم...

بهترین ذغال واسه قلیان طبق گفته مغازه دار ها ذغال لیموی جهرم هست...
باز واسه کباب شاید یه ذغال دیگه به کار بیاد ولی ذغال لیمو بهترینه....به نظرم بازم خودت باید تحقیق کنی که چی خوبه چی بده...
با سلام.من خودم خوزستانم و بازارش هست.مشکلم شروع با دستگاه یا عمده فروش.
واقعا کسی نیست جواب بده؟
خیلی باحاله سایتتون.آدم بجای که بیاد روحیه بگیره نا امید مشه.دم همتون گرم
درود
دوست عزیز اگر سرمایه لازم و نیروی کار رو دارید، دستگاه بخرید. نیروی کار مهمه، چرا که به دلیل آلودگی های تنفسی و پوستی ای که این کار داره هر کسی به این کار ادامه نمیده. در ضمن ماه های اول باید خوب بازاریابی کنید تا برای خصوصا مغازه دارها آشنا بشید.
اگر سرمایه لازم رو ندارید، بهتره به یک بسته بندی بسیار عالی و تو چشم فکر کنید.
یادتون باشه عصر، عصره کیفیته حتی اگه زغالتون گرون باشه! مردم پول خوب میدن که جنس عالی بخرن. مخصوصا در مورد زغال قلیون.
در ضمن: قبل از استارت برای هر کاری، کاملا در مورد محصول و بازارش تحقیق کنید و بعد شروع کنید.
شاد باشید.
[quote='samyar1' pid='147563' dateline='1424296789']
درود
دوست عزیز اگر سرمایه لازم و نیروی کار رو دارید، دستگاه بخرید. نیروی کار مهمه، چرا که به دلیل آلودگی های تنفسی و پوستی ای که این کار داره هر کسی به این کار ادامه نمیده. در ضمن ماه های اول باید خوب بازاریابی کنید تا برای خصوصا مغازه دارها آشنا بشید.
یادتون باشه عصر، عصره کیفیته حتی اگه زغالتون گرون باشه! مردم پول خوب میدن که جنس عالی بخرن. مخصوصا در مورد زغال قلیون.
در ضمن: قبل از استارت برای هر کاری، کاملا در مورد محصول و بازارش تحقیق کنید و بعد شروع کنید.
شاد باشید.

[/quote
با تشکر فراوان از راهنماییتون
کارگرش که هست.دستگاهش تولید دود نمیکنه به صورت صنعتی نه سنتی
اگه بخوام ویزیتور بگیرم چجور باید باهاشون کار کنم؟پورسانتش چجوره؟چجور باید بهش اعتماد کنم جنسو بفرستم شهرش؟
(02-19-2015 02:29 AM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ]درود
شاد باشید.
مرسی بابت راهنمایی
دستگاهش دود نمیکنه بصورت صنعتی
اگه بخوام ویزیتور بگیرم چجور باید باهاش کار کنم؟درصدی ؟
چجور باید بهش اطمینان کنم جنسو واسش بفرستم؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع