سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چگونه از انجمن استفاده کنم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
با سلام و احترام......

من حدود دو روز هست دارم انجمن را مطالعه میکنم(اینو واسه این گفتم که نگید یه دفعه این سوالو پرسیده بدون مطالعه انجمن)

اما سوال:

ضمن تشکر از همه دوستان ...

بنظر من وجود یه مشاور شغلی برا سایت که تجربه کافی در این زمینه قبلا داشته باشه خیلی عالی هست..

چون من معتقدم هر فرد و توانییها و استعداد او مانند یه ساختمان هست که خود فرد از داخل ساختمان به اونا نگاه میکنه

ولی مشاور از بالای ساختمان به ساختمان نگاه میکنه

تنتیجه :اینکه مشاور تسلط بهتری بر استعداد ها و توانیهای بالقوه فرد که قابل بارور هستند داره

خب حالا باید چیکار کرد؟

نظر من اینه یه تاپیک مشاوره باشه که هرکس مایل بود توانییها و استعدادش رو با تمام جزئیات و حتی امکاناتش و منابع مالیشو ذکر کنه

تا یه شخص که همون مشاور هست بصورت خصوصی یا در همون تاپیک راهنماییهای لازم رو بکنه..-با تشکر
بنابر درخواست دوستان تصویر زیر را جهت راهنمایی تهیه کردم :

[تصویر: link.jpg]
شکلک های جدید جهت ارسال پست ها اضافه شد.
بر روی "پاسخ جدید" کلیک کنید و سپس شکلک های بیشتر! 9_003
آخ جوووووون 12_002
آخ جون ديگه ماهم از اين شكلك ها داريم آقا محمد
ديگه دلمون نمي سوزه......35
10_004
ا سلام من تازه عضو انجمن تون شدم از اول امسال دارم یه جور بهتر با دیدی خیلی روشن کارام رو ادامه میدم مهندس کامپیوترم اما در کار شیرینی پزی و اشپزی بسیار ماهرم انگار من رو برا این کار درست کردن البته مدتیه که این رو فهمیدم الانم میخوام کافی شاپ بزنم اما نمیدونم از کجا و چه جوری شروع کنم فعلا تو این چند ماه فقط کلی تحقیق کردم ولی هنوز عملیش نکردم امیدوارم بتونم ت این انجنمن کمکی بگیرم و عملیش کنم .
با درود خدمت مدیران محترم

دکمه ویرایش پست برای بنده وجود ندارد
تا حدود 40 50 پست بود و پست ها پس از ارسال قابلیت ویرایش داشتند ولی وقتی تعداد پست ها بیشتر شد این دکمه نیز حدف شد ، لطفا برطرف نمایید

با سپاس
سلام
متاسفانه برخي دوستان، تاپيك هايي را ايجاد و در مباحث شركت مي كنند و پس از مدتي شروع به حذف ارسال ها يا ويرايش ناقص ارسال هاي خود مي كنند بطوري كه تاپيك يا ارسال ابتر مي ماند. به همين علت مجبور به برداشتن برخي امكانات شده ايم.
لطفا دوستان رعايت فرمايند تا با اين كار ارسال ها و مطالب سايت، غيرقابل استفاده نشود.
با درود

خوب آخه اینجوری هم که نمی شه درست کار کرد !!
بعضا پس از ارسال پست علی الخصوص پست های طولانی نیاز به بازخوانی ، اصلاح ، پاراگراف بندی و برطرف کردن غلط های املایی و تایپی هست
لطفا چاره ای بیاندیشید
فعلا براي كاربران نمونه به بالا اين محدوديت برداشته شده و كاربران تازه وارد (كاربر جديد) داراي محدوديت هستند تا راه حلي يافت شود.
موفق باشيد
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع