سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کسب درامد از گردشگران روستا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
از روستای ما روزانه صدها نفر برای گردش و تفریح دیدن می کنند.
تصمیم دارم یک مغازه با نام روستا راه اندازی کنم
محصولاتم سوغات محلمون باشه
مثل تخم مرغ محلی و کشک و نون محلی روستا و انجیر و ...
نزدیک 50 میلیون سرمایه دارم.
همچنین مغازه ای در اینجا وجود نداره
تمام اجناس تک تک در سوپر مارکت ها یا خانه ها وجود داره
اما بصورت متمرکز خیر
اگر پیشنهاد یا نظری در مورد این کار دارید خوشحال میشم بشنوم
اصلا به نظرتون این کار درامد داره؟
منتظر شنیدن ایده ها و راهنمایی ها و معایب و مزایای این کار هستم
درامد مطمئن باش حداقل شبی 1تومان داری
مردم روستا ساده ان
اگه یه کم انصاف داشته باشی مطمئن باش یه ساله بار خودت و بستی
گردش گر ها هم عاشق محصولات محلی مثل تخم مرغ و روغن گوسفند و صنایع دستی و ماست محلی و سرشیر و کره محلی هستن
الانم بعد از عید میتونی ماشیت و شیر و پنیر گوسفند هم بهش اضافه کنی که خیلی سود میکنی
اگه بتونی خودت الان بیست سی تا مرغ بخری که تخم مرغ ها مال خودت باشن سودت بیشتر هم میشه
مطمئن باش چون کسی دیگه اونجا مغازه نداره سود خودت و میبری
به شرط اینکه با حساب و کتاب باشی
ممنون خانم پارمیدا
البته بازار هدف من فقط گردشگران هستن
طبق آماری که شورا اعلام کرده هر ماه حداقل ده هزار ماشین از شهر به روستای ما میان که میشه حدود چهل تا پنجاه هزار نفر
فکر میکنم از این تعداد دو درصد هم از من خربد کنن
میشه تقریبا هزار مشتری در ماه
هر مشتری هم خوش بینانه ده هزار تومن سود به فروشگاه وارد کنن
میشه ماهی تقریبا ده میلیون تومن درسته؟
من برای شروع با نصف این مبلغ هم کاملا راضی خواهم بود
لطفا دوستان نظرشون رو در مورد این حساب کتاب و پیش بینی های من اعلام کنن.
در رابطه با خرید مرغ هم فکر میکنم زیر صد تا جواب نده
چون سی تا مرغ در بهترین حالت سی تا تخم در روز میذارن که روزی نه هزار تومن استفاده داره (هر کدوم سیصد تومن سود)
ولی خوب مرغداری خودش سرمایه زیادی نیاز داره و از توان مالی من خارج هست.
خوب اگه جنس تون خوب باشه و قیمت تون هم مناسب مطمئن باشید مردمی که از شهر میان برای خودشون که هیچ...
برای فک و فامیل هاشونم میبرن
چون هر چقدر هم محصولات به روز بشن هیچی جای تخم مرغ محلی و ماست و شیر و سرشیر محلی و.... نمیشه!
ولی سعی کنید انصاف داشته باشید حداقل واس اوایل کار و با مردم هم خوب تا کنید که بیان ازتون بخرن
چاذبه گردشگری و اقلیم روستا را توضیح دهید و اینکه گردشگران داخلی هستند و یا خارجی ؟ تور یا انفرادی؟ شب می مانند یا نه؟
دوست من آقای مسعود
سلام
بسیار ایده قشنگی دارید! لطفا استان و شهر و روستای موردنظرتون رو بفرمایید! گردشگرای شما کدوم شهر یا کشور هستند؟
از اونجایی که نمی دونم قوانین تالار اجازه میده لینک بذارم یا نه فقط میتونم بگم برای درک موقعیتی که توش هستین تیتر این خبر رو توی گوگل سرچ کنید!
"درآمد میلیاردی مرد روستایی از هتل بی‌ستاره"
در ضمن خانم پارمیدا Smile امیدوارم جسارت نکرده باشم اما درسته روستایی ها ساده هستند ولی همین سادگی و بی آلایش روستایی هاست که گردشگرا رو از اون سر دنیا جذب می کنه نه شیر و دوغ ماست و پنیرشون چون این محصولات جدای از کیفیتشون توی هر سوپرمارکتی هست! امیدوارم قدردان این صفت خوبشون باشیم و از اون سواستفاده نکنیم!
لینک مرجع