02-14-2015, 01:53 AM
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام کاربران وبسایت ارزشمند میلیادر های آینده ی ایران
بنده مسعود هستم از بوکان(یکی از شهرهای آذربایجان غربی)
تاریخ 1394/1/22از خدمت سربازی ترخیص میشم.
تقریبا سنم میرسه به 22سال.ومثل اکثر جوانان دیگه بیکار
یه مغازه دارم که مال پدرمه 25متره.تویکی از مناطق نسبتا پررفت آمده.
پدرم زنبورداره وخیلی کم میاد خونه همش تو کوهه کنازه خانه باغش.
امروز فردا شروع میکنم به کاشی کاری وسفید کاری(قبلا جوشکاری بود)
میخوام کفش بریزم توش.
کفشهای معمولی که مامولا حراجین وجفتشون تو مغازه 35تومنه.
نمیدونم از کجا میارن.گفتم اگه امکانش هست دوستانی که در موردش اطلاعات دارن لطفا منو راهنمایی کنند که از کجا خرید کنم؟
16تومن پول دارم که احتمالا بعد از سفید کاری 14تومن بمونه برام.البته شاید یه خورده بیشتر.
آیا ایده ویانظر دیگری در مورد مغازه؟
درضمن قبل از عید بخرم یا بعد از عید؟
البته خودم ایده ایی دیگه ای دارم مثلا لوازم آرایشی وبهداشتی-پوشاک مردانه-پوشاک زنانه-و.....که به نظرخودم کفش فروشی ازهمشون بهتره(البته نظر خودمه).
قبل ودر طول خدمتم برنامه نویسی میکردم(جاوا به صورت حرفه ای وخانواده ی سی.یه کمم html)ودرنظردارم تو تجارت الکترونیکم فعالیت کنم چون تو مغازه داری اوقات فراغت زیاد پیش میاد.
باسپاس فراوان
بنده مسعود هستم از بوکان(یکی از شهرهای آذربایجان غربی)
تاریخ 1394/1/22از خدمت سربازی ترخیص میشم.
تقریبا سنم میرسه به 22سال.ومثل اکثر جوانان دیگه بیکار
یه مغازه دارم که مال پدرمه 25متره.تویکی از مناطق نسبتا پررفت آمده.
پدرم زنبورداره وخیلی کم میاد خونه همش تو کوهه کنازه خانه باغش.
امروز فردا شروع میکنم به کاشی کاری وسفید کاری(قبلا جوشکاری بود)
میخوام کفش بریزم توش.
کفشهای معمولی که مامولا حراجین وجفتشون تو مغازه 35تومنه.
نمیدونم از کجا میارن.گفتم اگه امکانش هست دوستانی که در موردش اطلاعات دارن لطفا منو راهنمایی کنند که از کجا خرید کنم؟
16تومن پول دارم که احتمالا بعد از سفید کاری 14تومن بمونه برام.البته شاید یه خورده بیشتر.
آیا ایده ویانظر دیگری در مورد مغازه؟
درضمن قبل از عید بخرم یا بعد از عید؟
البته خودم ایده ایی دیگه ای دارم مثلا لوازم آرایشی وبهداشتی-پوشاک مردانه-پوشاک زنانه-و.....که به نظرخودم کفش فروشی ازهمشون بهتره(البته نظر خودمه).
قبل ودر طول خدمتم برنامه نویسی میکردم(جاوا به صورت حرفه ای وخانواده ی سی.یه کمم html)ودرنظردارم تو تجارت الکترونیکم فعالیت کنم چون تو مغازه داری اوقات فراغت زیاد پیش میاد.
باسپاس فراوان