سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا راهنمایی کنید ؟شرکت بازرکانی ثبت کردم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
من چند تا تولیدی مواد غذایی میشناسم که الانم دارن صادرات انجام میدن. اگه شما مشتری دارین میتونم معرفی کنم باهاشون کار کنین ولی تا جایی که من اطلاع دارم با شرایط و اینجور چیزا جنس نمیدن.
(02-15-2015 09:12 PM)f.z نوشته شده توسط: [ -> ]من چند تا تولیدی مواد غذایی میشناسم که الانم دارن صادرات انجام میدن. اگه شما مشتری دارین میتونم معرفی کنم باهاشون کار کنین ولی تا جایی که من اطلاع دارم با شرایط و اینجور چیزا جنس نمیدن.

ممنون لطف دارین من شرایطی کار میکنم شما لطفا معرفی کنید تاباهاشون صحبت کنم
باهاشون صحبت کردم متاسفانه شرایطی کار نمیکنن مخصوصا با کسی که دفعه اوله خرید میکنه و شناختی نسبت به هم ندارن.

شما اشتباهتون این بوده که فکر کردین تولید کننده ها جنساشون رو دستشون مونده که فکر نکنم اینجوری باشه. چون واسه خرید شرایطی مشتری زیاده.

اگه میتونین یه وامی چیزی جورکنین و یک سری بار صادر کنین تا با سودش کم کم بتونین بیشتر خرید کنین و بیشتر صادرات کنین. بعد یه مدت که شناخته شده بشین واسه فروشنده ها هم باهاتون شرایطی کار میکنن هم اینکه مشتریا خودشون میان سراغتون.
(02-16-2015 03:47 AM)f.z نوشته شده توسط: [ -> ]باهاشون صحبت کردم متاسفانه شرایطی کار نمیکنن مخصوصا با کسی که دفعه اوله خرید میکنه و شناختی نسبت به هم ندارن.

شما اشتباهتون این بوده که فکر کردین تولید کننده ها جنساشون رو دستشون مونده که فکر نکنم اینجوری باشه. چون واسه خرید شرایطی مشتری زیاده.

اگه میتونین یه وامی چیزی جورکنین و یک سری بار صادر کنین تا با سودش کم کم بتونین بیشتر خرید کنین و بیشتر صادرات کنین. بعد یه مدت که شناخته شده بشین واسه فروشنده ها هم باهاتون شرایطی کار میکنن هم اینکه مشتریا خودشون میان سراغتون.

ممنون زحمت شد باهاشون صحبت کردید. تصمیم دارم یه مدتی زیر دست تجار کار کنم تا هم شناخته بشم وهم اینکه تجربه کسب کنم
سلام چکار کردید ؟کارتونو شروع کردید. چون منم شرکت ثبت کردم هنوز کاری نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع