سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاسیس کلینیک لاغری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

بنده یه ایده دارم در زمینه تاسیس یه کلینیک لاغری، میخوام این کلینیک خدمات لاغری و تناسب اندام را برای خانوم ها و اقایان با استفاده از دستگاه بده. در کنار اون هم در این مرکز خدمات زیبایی مثل ماسک و خدمات ناخن و فروش لباس زیر های فانتزی زنانه به صورت اینترنتی انجام بشه.

میشه بهم کمک کنید و ایده بدید که چه مجوزهایی نیاز دارم ؟ ایا به نظرتون این کسب و کار سود آوره؟چقدر سرمایه اولیه نیاز داره؟

با تشکر
ایده تون یکمی گنگ هست(حداقل برای من). متوجه اینکه خدمات لاغری با استفاده از دستگاه بده نشدم؟ تا جایی که میدونم دستگاه لاغری نداریم، و اگر منظورتون تردمیل و الپتیکال و .... است که میشه باشگاه ورزشی!
از طرفی اگر بخواید اسم کلینیک روش بذارید و مشاوره تخصصی لاغری بدید فکر میکنم باید فوق لیسانس یا دکترای تغذیه یا پزشکی داشته باشید که بهتون جواز بدن(یا یکی رو که داره استخدام کنید).

از نظر سوددهی اینجور کارها سودش بالاست ولی بشرطی که جا بیفتید و مشتری زیاد پیدا کنید که رسیدن به اون مرحله با اینهمه باشگاه و مطب لاغری کمی سخته ولی کار نشد نداره
(02-08-2015 05:33 PM)rezaeee نوشته شده توسط: [ -> ]ایده تون یکمی گنگ هست(حداقل برای من). متوجه اینکه خدمات لاغری با استفاده از دستگاه بده نشدم؟ تا جایی که میدونم دستگاه لاغری نداریم، و اگر منظورتون تردمیل و الپتیکال و .... است که میشه باشگاه ورزشی!
از طرفی اگر بخواید اسم کلینیک روش بذارید و مشاوره تخصصی لاغری بدید فکر میکنم باید فوق لیسانس یا دکترای تغذیه یا پزشکی داشته باشید که بهتون جواز بدن(یا یکی رو که داره استخدام کنید).

از نظر سوددهی اینجور کارها سودش بالاست ولی بشرطی که جا بیفتید و مشتری زیاد پیدا کنید که رسیدن به اون مرحله با اینهمه باشگاه و مطب لاغری کمی سخته ولی کار نشد نداره

سلام
دوست عزیز منظورم دستگاه های لاغری مثل LPG . RF. کویتیشن و ... هست
استفاده از این دستگاه ها نیاز نداره که پزشک باشی و شرکت هایی که دستگاه را وارد میکنن آموزشش را هم میدن.برای رژیمخ لاغری هم میخوام از یکی از دوستان که تغذیه خونده کمک بگیرم.
آهان...ببخشید اصلا فکرم به اون نرسید
ولی یادمه چند بار تلوزیون از تخلف آرایشگاه ها و جاهای دیگه که دستگاه لاغری و لیزر پوست و ... میذارن گزارش تو اخبار نشون داده و میگه استفاده افراد غیر پزشک مجاز نیست

ولی نمیدونم شاید دستگاه با دستگاه فرق کنه و به برخیشون مجوز بدن. فکر میکنم باید از وزارت بهداشت و سازمان های تابعش سوال کنید
لینک مرجع