سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا راهنماییم کنید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام,من امروز اتفاقی با این سایت آشنا شدم و عضو شدم.هیچ سرمایه ای برای راه اندازی کار ندارم چند وقته تو فکر راه اندازیه این کارم که گل های مصنوعی رو مونتاژ کنم و بفروشم این کارو بلدم و به صورت امانی میتونم گلهارو از کسی بگیرم.مشکلم اینه چطو شروع کنم واسه فروش؟بازاریابی اصلا بلد نیستم و پولی ندارم که بخوام کسی رو برای اینکار استخدام کنم راهنماییم کنید که برای شروع چیکا کنم.با تشکر
ساده ترین راه زدن سایت برای فروش و تبلیغ توی سایت های آگهی رایگان و شبکه های اجتماعی هستش.
همچنین اگر کارهاتون خاص و زیباست ببرید حضورا دم مغازه نشون بدید بالاخره یکم چونه میزنید و به یه قیمتی میفروشید دیگه. جنس صنعتی یا غذایی و .... نیست که شما بخواید اثبات کارایی یا سلامت و .... بکنید.
بنظرم اینطور کارها نیاز به بازاریابی خاصی نداشته باشه و نشون دادن خود کار و متعادل کردن قیمت بهترین بازاریابی باشه.

البته تاکید کنم که هیچ تحربه بازاریابی ندارم من و فقط حدسم اینو میگه!
میتونید با یکنفر دیگه هم که بازاریابی بلده یا علاقه داره شریک بشید و بهش درصد بدید.
شما تولید کنید و دوستتون ببره و بفروشه
همسرم برنامه نویسه تو فکر سایت هستیم کسی رو سراغ ندارم واسه بازاریابی یا اگه بخواد بیاد حقوق ثابت میخواد آخه
چرا هیچکس راهنمایی نمیکنههههههههههه:-(
والا بازاریابی به اون شکلی که شما میخواید انجام بدید کار عجیب غریب و وحشتناکی نیستا!!!

گل ها رو میبرید داخل مغازه های مرتبط بعد نمونه ها رو نشون میدید طرف اگه بخواد میخره نخواد نمیخره!
میتونید تعدادی رو امانی بدید و بعد شماره تماس بدید یا اینکه مثلا یکی دو هفته بعد دوباره سر بزنید ببینید فروخته یا نه.

توجه داشته باشید که اگر بخواید سایت بزنید نمیتونید روی درآمد زودبازده حساب کنید
نمیگم سایت نزنید ولی سایت دیر جواب میده ، باید هزینه کنید ، ارسال گل ها مشکل هست وممکنه آسیب ببینن...

از بازاریابی نترسید!
لینک مرجع