سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: عمده فروشی مواد غذایی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
حدود 60میلیون دارم میشه راهنمایی کنید چطوری عمده فروشی مواد غذایی بزنم؟
با 60 میلیون می خواهی عمده فروشی بزنی !!! از قیمت ها گویا خبر نداری داداش

بقالی سر کوچه بیشتر سرمایه داره
(02-05-2015 11:10 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]با 60 میلیون می خواهی عمده فروشی بزنی !!! از قیمت ها گویا خبر نداری داداش

بقالی سر کوچه بیشتر سرمایه داره
شما بگو چقدر میخواد؟ نمیتونی مشاوره بدی شیرین زبونی نکن
کسی جواب داره بده یا راهمنمایی کنی
ماشاالله رو که نیست

حداقل حداقل 500 میلیون برای محل اجاره ای و انبار اجاره ای و بدون نمایندگی خاصی نیاز داری
اگر بخواهی مغازه و انبار را بخری ، و نمایندگی هم نداشته باشی کم کم 3 تا 5 میلیارد نیاز داری

اگر بخواهی نمایندگی یکی دو تا برند و کارخانه را هم داشته باشی ، جدای اینکه مغازه و انبار را باید داشته باشی ، حداقل حداثل 500 میلیون هم برای سرمایه در گردش نیاز داری

اگر طلبی هم داری بیا نقدی بدم بی حساب شیم اخوی
با این میزان پول فقط میتونید پخش یک جنس رو انجام بدید که باید با دقت بالا انتخاب کنید (بازار کشش و درخواست برای اون محصول رو داشته باشه) وگرنه کل سرمایه سوخت میشه و به زیر قیمت باید رد کنی!!!!
شما بگو چقدر میخواد؟ نمیتونی مشاوره بدی شیرین زبونی نکن
کسی جواب داره بده یا راهمنمایی کنی

[/quote]
لطفا در گفتار رعایت بفرمایید.
سلام
فکر میکنم بتونی بری تو بازار عمده فروش ها از هر جنس نمونه بخری و اگر مشتری داشتی سفارش بگیری و بعدش بگی همون که ازش نمونه خریدی برات تعداد بفرسته و هروقت پولشو از مشتری گرفتی پول اون بابارو هم بدی.

منتهی این نیاز به زمان داره که بتونی اعتماد عمده فروش هارو جلب کنی که باهات چکی و مدت دار کار کنن.
برای عمده فروش شدن به صورت مستقیم من فقط یک مثال الان یادمه که مثلا طرف یک نیسان تن ماهی از کارخونه گرفته بود پارسال 55 میلیون تومن! که این فقط یک قلم جنسه و باید حداقل 20-30 قلم جنس اینطوری داشته باشی (هرچند میشه جنس های ارزونتر مثل نوشیدنی و با تنوع کمتر کار کرد ولی خب مشتری هانم کمتر میشن به نسبت).

ولی در کل اگر اینکارو دوست داری شروع کن کم کم که اعتبار پیدا کنی تصاعدی رشد میکنی.
سلام با 60 ميليونم ميتوني شروع كني ، ولي نميتوني همه اجناس رو ساپورت كني نميخوام نااميدت كنم چون بايد يه مغازه بزرگ داشته باشي يا حداقل مغازه را طوري رهن يا اجاره كني كه قراداد 5 ساله به صاحب مغازه ببندي ، البته داشتن سرداخانه واجبه ولي با پول تو نميشه اين كار رو كرد چون الان درست كردن يه سردخانه كوچك حداقل 40 ميليون خرج داره مشكلات زيادي داري ولي اگه رو چند تا جنس كار كني كم كم پيشرفت خوبي ميكني ، جواز كسب مشكل خاصي نداري چون با دو سه ميليون مشكلت حل ميشه ، زياد به خودت سخت نگير شروع كن البته با فكر ، شك نكن موفق ميشي سوالي داشتي در خدمتم چون من خانواده ام حدود 20 ساله تو اين كار هستيم .
چون داریم به ماه های گرم کم کم نزدیک میشیم میتونی پخش نوشیدنی رو انجام بدی بویژه در مناطق گرمسیر خوب جواب میده؛ توی شهر ما چندین مغزاه که توی یک راسته هستن فقط پخش نوشیدنی انجام میدن (کوکا، میراندا، پپسی، آداک و...).
البته باز هم تاکید میکنم محصول درست رو انتخاب کن و گرنه کرایه مغازه و خواب پولت هم در نمیاد تا چه برسه به سود، به عنوان مثال اینجا کوکا زیاد جا نیفتاده ولی پپسی محصول خوبیه و استقبال ازش زیاده!
دقت کن مواد غذایی تاریخ دارن و فرصتت برای آب کردن اونها محدوده........
لینک مرجع