سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: برای شب عید چیکار کردیم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان عزیز .. همیشه بهمن که میشه هر چه به اسفند و عید نزدیک میشیم این حس سراغ ادم میاد که از گردش مالی شب عید در کشور چه سهمی داریم؟ ...
((( عمویم که تاجره همیشه بهم می گفتم طول سال اگه کاری نمی کنی این یک ماه اخر سال رو تو بازار خرید و فروش کن به اندازه خرج طول سالت حداقل در میاری ))

دوستان ایده هایی در حد حرف زیاد است .. چه کارهایی شروع کردیم یا میخواهیم انجام بدهیم ..؟؟
ما که طبق معمول هر ساله ..دو جا بساط داریم و شکر خدا بازار خوبی هم هست .
[quote='مهدی گل محمدی' pid='146501' dateline='1422950624']
ما که طبق معمول هر ساله ..دو جا بساط داریم و شکر خدا بازار خوبی هم هست .

با سلام خدارو شکر ایشالله امسال سودتون چند برابر باشه

دوست عزیز کدوم شهر هستی و چی بساط میکنید؟
ممنون
ما تهران هستیم .
و لوستر های چوبی و فلزی مخصوص آشپزخانه و... بساط میکنیم.
تقریبا میشه گفت که جامون ثابته.در طول سال تولید و پخش عمده داریم و 10 روز آخر سال رو هم بساط میکنیم.که خیلی خوبه (برا پول نقد گرفتن از دست مردم)و خوب مسلما در کنارشم سودی هست.
تکیش چنده فروشش؟
سلام به همه دوستان عزیز
من تا به حال عید هیچ کاری نکردم اما امسال میخواهم منم تو بازارش شب عید نقشی داشته باشم بنظرتون چی بیارم برای فروش البته شهرستان هستیم ممنون میشم راهنمایی کنید .تشکر
کسی نیس جواب مارو بده وسایل اتش بازی مجاز چهارشنبه سوری از کوجا میشه عمده تهیه کرد مرکز وجود داره لطفا دوستان بگن تو شهر ما خلیی گرونه ..منتظرتون هستم تشکر
سلام استان بوشهر شهر گناوه مرکز پخش عمده و.... هست با قیمت مناسب09178726848 اینم شماره من در صورت راهنمایی تماس و یا پیامک
پخشه عمده چی هست می تونید بیشتر توضیح بدین؟
لینک مرجع