02-02-2015, 12:56 AM
سلام به میلیارد های آینده ! 
همونطور که شاید بعضیاتون اطلاع داشته باشین بنده برنامه نویس اندروید هستم!
بالاخره بعد از کلی تلاش و زحمت برنامه اندرویدی که میخواستم آماده انتشار شد و تا آخر هفته در بازار منتشر میشه!
یه برنامه خرید شارژ آفلاین با کلی امکانات اضافی و طراحی فوق العاده قشنگ و کاربر پسند!
راستش الان چند ماهی میشه که زندگیم به نقطه ای رسیده که من بهش میگم صفر مطلق !.gif)
یه مدت همه چی خوب بود تو ناز نعمت زندگی میکردم تا اینکه چشامو باز کردم دیدم زندگیم از این رو به اون رو شده ، اونم دقیقا وقتی که بیشتر از همیشه به پول احتیاج داشتم! ( حالا بماند چرا این اتفاقا افتاد ).gif)
درسته که زندگیم عوض شد ولی شاید خدا اینجوری خواسته تا منم بیشتر تلاش کنم! (هرچند آدمی بودم که وقتی تو ناز نعمتم زندگی میکردم دست از تلاش برای پول درآوردن برنمیداشتم
)
این جمله رو سرلوحه زندگیم کردم که تا چالشی نباشه رشدی هم نیست!
خلاصه نمیخوام زیاد راجع به مسائل خصوصی زندگیم بگم فقط اینا رو گفتم که بدونین این برنامه ای که آخر این هفته قراره منتشر بشه کورسوی امیدیه که بعد از 99999 بار تلاش کردن و به نتیجه دلخواه نرسیدن ، نتیجه ی دوباره روی پام واستادنه !
واسه همینم به شدت واسم مهمه که بتونم ازش نتیجه بگیرم و دلیل ایجاد این تاپیک هم همینه !
چند تا هدف واسه خودم مشخص کردم که به صورت پله ای باید تیک بخورن!
اولیش اینه که شب انتشار برنامه در بازار 50 تا نظر 5 ستاره ثبت بشه !
به شدت واسم مهمه که این اتفاق بیفته!
ازتون میخوام هر ایده ای دارین واسه اینکه بتونم تو شب انتشار برنامه به خوبی اطلاع رسانی انجام بدم تا این ویژنم تیک بخوره بگین!
ضمنا برنامه کاملا رایگانه و حجمش زیر 1 مگابایته !

همونطور که شاید بعضیاتون اطلاع داشته باشین بنده برنامه نویس اندروید هستم!
بالاخره بعد از کلی تلاش و زحمت برنامه اندرویدی که میخواستم آماده انتشار شد و تا آخر هفته در بازار منتشر میشه!

یه برنامه خرید شارژ آفلاین با کلی امکانات اضافی و طراحی فوق العاده قشنگ و کاربر پسند!
راستش الان چند ماهی میشه که زندگیم به نقطه ای رسیده که من بهش میگم صفر مطلق !
.gif)
یه مدت همه چی خوب بود تو ناز نعمت زندگی میکردم تا اینکه چشامو باز کردم دیدم زندگیم از این رو به اون رو شده ، اونم دقیقا وقتی که بیشتر از همیشه به پول احتیاج داشتم! ( حالا بماند چرا این اتفاقا افتاد )
.gif)
درسته که زندگیم عوض شد ولی شاید خدا اینجوری خواسته تا منم بیشتر تلاش کنم! (هرچند آدمی بودم که وقتی تو ناز نعمتم زندگی میکردم دست از تلاش برای پول درآوردن برنمیداشتم

این جمله رو سرلوحه زندگیم کردم که تا چالشی نباشه رشدی هم نیست!

خلاصه نمیخوام زیاد راجع به مسائل خصوصی زندگیم بگم فقط اینا رو گفتم که بدونین این برنامه ای که آخر این هفته قراره منتشر بشه کورسوی امیدیه که بعد از 99999 بار تلاش کردن و به نتیجه دلخواه نرسیدن ، نتیجه ی دوباره روی پام واستادنه !

واسه همینم به شدت واسم مهمه که بتونم ازش نتیجه بگیرم و دلیل ایجاد این تاپیک هم همینه !
چند تا هدف واسه خودم مشخص کردم که به صورت پله ای باید تیک بخورن!
اولیش اینه که شب انتشار برنامه در بازار 50 تا نظر 5 ستاره ثبت بشه !
به شدت واسم مهمه که این اتفاق بیفته!
ازتون میخوام هر ایده ای دارین واسه اینکه بتونم تو شب انتشار برنامه به خوبی اطلاع رسانی انجام بدم تا این ویژنم تیک بخوره بگین!

ضمنا برنامه کاملا رایگانه و حجمش زیر 1 مگابایته !